aktif hala çalışıyor bende bir gruptan görmüştüm ordan yardımcı oldular bazen ödeme yöntemleri fixlenebiliyor yeni yöntem bulununca tekrar sipariş edilebiliyor kampanya çok iyi
Bir arkadaşım PSU kaynaklı olduğunu söylüyor eğer öyleyse yenisini almayı düşünüyorum ancak emin değilim boşa da almak istemiyorum bakıp yardımcı olucak biri yok mudur
Boost ile işim olmaz kapatırım kapatmasına da sistem birleştirdim görüntü veriyor ama siyah satıcıya ulaştım PSU kaynaklı olabilir diyor PSU eski bir fsp marka 400w önceki sistemde kullanıyordum çalışıyor yani ama durum böyle bir süre de açık bıraktım bir görüntü gidip gelmeye başladı video...
Yeni topladım ekran kartı çalışıyor eminim görüntü de aslında aktarılıyor onda da sorun yok ancak sadece siyah bios yazısı falan da açılmıyor
Klavyenin caps tuşu da açılıyor monitörün görüntü olduğuna dair olan mavi ışığı da yanıyor problemi bir türlü bulamadım PSU ve ekran kartı eski...
Bilgim var 1050ti takılı hocam
1754933597
Beklettim tek kanal ram takılı bir süre tepki yok sonrasında siyah görüntü geliyor yani sonuç aynı oldu anlayamadım bir türlü
Teşekkürler ayrıca görsel kısmında PSU'dan çıkan bir kablo daha eklemiştim onun bir önemi var mı varsa nereye takılıyor sistemi hala çalıştıramadım 🥲 görüntü geliyor ancak komple siyah bios Windows ekranı gelmiyor sorunun kaynağını bir türlü bulamadım