MusTi isimli üyenin son içerikleri

1. MusTi

Ying63 mi Pwnage Zenblade 65 V2 nyaomi mi

hala karar veremedim
  2. MusTi

Ying63 mi Pwnage Zenblade 65 V2 nyaomi mi

arkadaşlar merhaba bu 2 klavye arasında kaldım sizcve hangisi tercih edilmeli
  3. MusTi

Wlmause ying cf wireless

wraith de stok bitmiş bi arkadaşım dubaiye gitçek orda bulursa hem ying63 ve mouseyi alcam bendeki viper 3 pro ve apex pro gen 3 üde satıcam
  4. MusTi

Wlmause ying cf wireless

peki dedigim gibi bana uygunmudur sanki viper biraz küçük gibi geldi
  5. MusTi

Wlmause ying cf wireless

arkadaşlar viper 3 pro var ama çok elime oturmadı begenmedim açıkçası 1 haftalık satıcam bu yazdıgım mouseyi almayı düşünüyorum yorumlarınız nelerdir elim 19 a 9 elime uyarmı claw tarzı tutuyorum
  6. MusTi

Yardım RTX 2060 lı Monster T5 v19.2

Kalite cidden fark ediyor ama nedense en iyi sogutmalı laptopta bile digerlerinden ayrı bir derece görmedim
  7. MusTi

Arctis 3 2019 kulaklık pedlerini yıkasam bir şey olur mu ?

Hafızalı Köpük oldugu için sıkıntı çıkarabilir.
  8. MusTi

Yardım RTX 2060 lı Monster T5 v19.2

Fiyat farkı var derken fiyatı dahamı fazla dahamı az demek istiyorsunuz? ve msi ile felan karşılaştırıyorsan msi gibi markalar daha kaliteli oldugu için daha pahalı 1590065233 Ama en iyi sogutmalı msi ile normal arasında laptoplarda derece farkı gormedim
  9. MusTi

Fan taksam performans artar mı?

ve güç kaynağının üzerinde Rog tanıtım dergisi gördüm o hep ordamı öyle? ordaysa hep güç kaynagın hava almıyor
  10. MusTi

kaç derece şuan yük altında
  11. MusTi

Ekran kartın 80 90 dereceleri görüp kendini kısıtlıyorsa evet o derecelere çıkmıyorsa hayır
  12. MusTi

Ssd doğru çalışıyor mu?

Kusura Bakma Hemen Deniyorum
  13. MusTi

Ssd doğru çalışıyor mu?

900 ile bşaladı 600 e indi 35 gb lik bi dosya 1590064517 :D bazen kronik sorunlu diyerek rica ettiginde başka bişey verebiliyorlar yada dersin üzerine biraz daha para veriyim 100 150 at kabul ederler gibime geliyor
  14. MusTi

Ssd doğru çalışıyor mu?

Başka bi ssd istersin
  15. MusTi

Laptop termal macun değişimi

Bende Cooler Master Mastergel Maker Nano kullanmıştım baya iyidi
Geri