Mustiback isimli üyenin son içerikleri

1. Mustiback

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran 2999 TL + 150TL kargo

Bunun yazılımı ve iç görseli hoşuma gitmiyor turzx bu konuda çok daha iyi ama oda çok pahalı. Keşke thermalrightta iç yazılımı biraz güzelleştirse.
  2. Mustiback

Attack shark ürünlerinde indirim

X11 ultra sunduğu donanım ve malzeme kalitesi olarak daha iyi
  3. Mustiback

Attack shark ürünlerinde indirim

Fiyatlar çok iyi bence x11 ultra özellikle hem karbon fiber hemde 3950 nordic 54l15 ile geliyor top seviye
  4. Mustiback

❌İndirim Bitti! WRAİTH 23 NİSAN İNDİRİMLERİ BAŞLANGIÇ 23.04.2026 BİTİŞ 26.04.2026PART 2

Hiç merak etmeyin wraithe tapanlar sömürür bitirir her şeyi. Alıp iade edecekseniz benden size tavsiye kargo poşetini sakın açmayın. Ürünün kutusunu açmasanız bile açtınız diyip iade almıyorlar. Benim gibi hakem heyeti sonucu beklersiniz tabi açarsanız :)
  5. Mustiback

🔥İndirim 6.8 inç Panoramik AMOLED Ekranlı Xigmatek Connect Ultra 360 Sıvı Soğutma

Aslında fiyatına göre çok iyi çünkü muadilleri çok pahalı taksit olmasıda cabası ama pompa nedir ömrü ne kadardır muallakta biraz
  6. Mustiback

Çözüldü✓ 50 gündür süren Wraith servis süreci olumsuz sonuçlandı, ne yapılmalı?

Benim tam 3 ay oldu bakalım ne zaman sonuçlanacak. Sonuçlansın zaten konumu hortlatıcam :D
  7. Mustiback

Çözüldü✓ 50 gündür süren Wraith servis süreci olumsuz sonuçlandı, ne yapılmalı?

Benimde kutusunu açmadığım mouseyi kutusunu açtın diyip iadeyi reddetmişlerdi. Bende konu açtım hatta. Thh verdim 3 ay oldu thh den bir sonuç yok hala beklemedeyim :)
  8. Mustiback

🔥İndirim ENERMAX revolution III white 850W 80+ Gold güç kaynağı 5214 TL

1200 platiniumun fiyatıda çok iyi
  9. Mustiback

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 PRO Amazonda - 5.068 TL (Fiyat Sürekli Değişiyor)

3 tanesini 6şar ay kullandım üçündede hiç bir sorun atlama scroll sorunuyla karşılaşmadım.
  10. Mustiback

🔥İndirim Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD 120 Reverse 3x Beyaz 7.832,00 TL

ne kadar pahalanmış zamanında 5 liraya almıştım.
  11. Mustiback

❌İndirim Bitti! Gigabyte MO27U2 27″ 4K 240Hz OLED 35.999 TL

Nerde yanlış bilgi var arkadaşım. Ben deneyimimi yazmışım oraya. Herkes 4.3 oynamak zorunda değil ben sevmiyorum 4.3 oynamıyorum. Nerde yanlış bilgi ?
  12. Mustiback

Sen alma. 2k 500hz vardı o çok iyiydi fps için hikayeli oyun oynuyorsanız ağırlıkla 4k 27 alın hatta mümkünse 32 alın.Bende 4k 27 oled var ağırlıkla fps oynuyorum 27 4k görüntüyü küçülttüğü için biraz zorluyor. 2k ya dönmeyi düşünüyorum. Deneyimim bu yönde.
  13. Mustiback

ağırlıkla fps oynuyorsanız 4k 27 almayın.
  14. Mustiback

❌İndirim Bitti! Aula f108 pro tam boy klavye 2700TL

Kürek gibi maşallah
Geri