Hem gecikme süresi top klavyeleri bile geride bırakıyor hemde sesi çok güzel üst taraftaki aydıtlatmasıda çok güzel ikinci el almaktansa sıfır böyle bir şey alabilirsin...
Kendi işine geldikleri gibi davranıyorlar. Bizim halkımızda para verdik 6 ay uğraşmayayım diye kullanıyor yada zararına satıyor. Uğraşanların ürünleri zaten wraith outlette satılıyor.
yazdım geri dönüş aldım mailde yazdıklarını yazdılar. Bende uzatmadan tüketici hakem heyetine onları bildirdiğimi söyledim.
1768684232
Yapacak bir şey vardı oda tüketici hakem heyetine başvurmak bende başvurdum. Sonuç ne olursa olsun bekleyeceğim. Keşke herkes böyle yapsa.
hocam hiç ellemedim zaten bantları çıktı çıkacak toz içindeydi bende iyice bantlara bastırıp geri yolladım benden bilmesinler diye çünkü kıl bir firma olduğunu biliyorum ama genede benden bildiler.
1768679907
Bu ürünü satan başka alternatif site olmadığı için ordan aldım gaminggende satılsaydı...
Merhabalar herkese,
Malum yılbaşı indirimleri oldu pwnage stormbreaker max cf frost white rengini aldım indirimden 5 gün sonra elime ulaştı kargo yoğunluğundan. Sonra sadece kargo poşetini açtım wraith ekstra kutuya koyuyor onu açtım ama hiç bir şekilde ürünün kendi orjinal kutusunu açmadım...