Mustiback isimli üyenin son içerikleri

1. Mustiback

2.el klavye önerisi lazım

Hem gecikme süresi top klavyeleri bile geride bırakıyor hemde sesi çok güzel üst taraftaki aydıtlatmasıda çok güzel ikinci el almaktansa sıfır böyle bir şey alabilirsin...
  2. Mustiback

🔥İndirim Fascholle Dynamic Oyuncu Koltuğu 3799₺!

Yorumlarda ayakları kırılmış taklaya gelmiş biri.
  3. Mustiback

🔥İndirim Cam Mouse Pad 1300 TL

O öyle olmuyor maalesef en ufak tozda mousede hissediyorsun. Elinin yanında bez bulunduramazsın :D
  4. Mustiback

🔥İndirim Cam Mouse Pad 1300 TL

skatezleri hemen eritiyor ve ufak toz düşse rahatsız ediyor.
  5. Mustiback

Wraith e-sports kutusunu açmadığım ürünü iade almıyor.

Kendi işine geldikleri gibi davranıyorlar. Bizim halkımızda para verdik 6 ay uğraşmayayım diye kullanıyor yada zararına satıyor. Uğraşanların ürünleri zaten wraith outlette satılıyor.
  6. Mustiback

Biliyorum tabii ki firmayı ama onlarında yasal hakkımızı hiçe saymalarına müsaade edemeyiz. Sonuna kadar beklicem acelem yok.
  7. Mustiback

evet hocam bende çok alışveriş yaptım ama firma cins maalesef.
  8. Mustiback

yazdım geri dönüş aldım mailde yazdıklarını yazdılar. Bende uzatmadan tüketici hakem heyetine onları bildirdiğimi söyledim. 1768684232 Yapacak bir şey vardı oda tüketici hakem heyetine başvurmak bende başvurdum. Sonuç ne olursa olsun bekleyeceğim. Keşke herkes böyle yapsa.
  9. Mustiback

hocam hiç ellemedim zaten bantları çıktı çıkacak toz içindeydi bende iyice bantlara bastırıp geri yolladım benden bilmesinler diye çünkü kıl bir firma olduğunu biliyorum ama genede benden bildiler. 1768679907 Bu ürünü satan başka alternatif site olmadığı için ordan aldım gaminggende satılsaydı...
  10. Mustiback

Aynen öyle oldu galiba özel dedektif çalışıyor bunlarda yoksa açmadığım ürünü benden daha iyi biliyorlar. :D
  11. Mustiback

Merhabalar herkese, Malum yılbaşı indirimleri oldu pwnage stormbreaker max cf frost white rengini aldım indirimden 5 gün sonra elime ulaştı kargo yoğunluğundan. Sonra sadece kargo poşetini açtım wraith ekstra kutuya koyuyor onu açtım ama hiç bir şekilde ürünün kendi orjinal kutusunu açmadım...
  12. Mustiback

❌İndirim Bitti! Asrock 9070xt Steel legend 34199

gayet iyi dostum kaç aydır kullanıyorum. Kaç ay önce 36ya aldım. 5 - 6 derece fazla ısınması dert değil ayrıca görseli çok güzel bir kart.
  13. Mustiback

WEIKAV WK87 alınır mı?

Youtubede seslerini dinle hocam hoşuna gideni al türkçe keycaps şartsa aula derim diğerini alıp bide keycaps alıcaksan maliyet yükseliyor.
  14. Mustiback

🔥İndirim Samsung G81SF 4k 240HZ Oled Monitör 34.199₺!(Amazon Depo)

Bende aynı ürünü kullanıyorum monitörü koyduğunuz yer çok ışık alıyorsa mat almanızı tavsiye ederim. Aksi takdirde glossy çok parlıyor.
  15. Mustiback

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

İndirim kodu var mı en azından kargo ücretini azaltmak için ?
Geri