Mustincee isimli üyenin son içerikleri

1. M

13900k ekran karti tavsiyesi

13900k islemci kullaniyorum 4070ti dusunuyorum almayi ama henuz o limitlere cikamam 2. Elden darbogaz problemi yasatmayacak hangi ekran kartini onerirsiniz
  2. M

Guc kaynagindan uzanan cpu kablosu

Guc kaynagindan uzanan cpu kablosu 8+8 toplamda 16 pin olarak geldi 8 pini anakarta takinca pc sorunsuz aciliyor ancak diger 8 pini anakarta taktigim zaman pc hicbir sekilde acilmiyor sorun neyden kaynakliyor Guc kaynagi msi ai1300p 80+platinum Anakart msi z790 tomahawk wifi Islemci i9 13900k
  3. M

Sistemi bir turlu Atesleyemiyorum

Duzeldimi kanka
  4. M

Pc açılmıyor psu çıt sesi

Güc kaynagina kisa devre yaptim sorunsuz bir sekilde calisiyor sanirim problem anakartta anakarti degistirip deniycem birde
  5. M

Hayir
  6. M

Pc yi kapattim acmaya calistigimda yine acilmamaya basladi
  7. M

Pc su an acildi sivi sogutucunun islemci uzerindeki faninin vidalarini biraz gevsettim acildi sistem ancak sogutucunun sata kablosu bagli olmasina ragmen bagki degil diyor
  8. M

Evet taktım hicbir problem yoktu calisiyordu her sey dun termal macunu yenilemek icin soktum tekrar bagladigimda hicbir sekilde acilmamaya basladi
  9. M

Anakart ile psu yu garantiye gondereyim o halde
  10. M

Ne yapmam gerekiyor hocam
  11. M

Power tusuna bastigimda guc kaynagindan cit sesi geliyor pc acilmiyor guc kaynagim msi ai1300p 80+platinum daha yeni aldim tum parcalari sorun ne olabilir
  12. M

İşlemci sıcaklığı 100 derece çıkıyor.

kanka sıvı soğutucunun üzerindeki macunla montajı yaptım daha yeni kurdum zaten herşeyini 1696012049 oturdu kanka özellikle baktım
  13. M

evet kanka çıkardım
  14. M

100 derece yani
Geri