Musto33 isimli üyenin son içerikleri

1. M

ETS 2 direksiyon seti imleç hatası

V 987 direksiyon setini aldım bilgisayara kurdum ETS 2'ye girdim ayarlarda imleç yukarıda sabit kalıyor aşağı indiremiyorum bu yüzden ayar yapamıyorum bilen yaşayan yardım edebilecek var mı
  2. M

Hyperx cloud core wireless alınır mı

Hocam kulaklığı aldın mı cloud 2 Kore wireless i nasıl beğendin mi kulaklığı ben de almayı düşünüyorum deneyimlerini anlatırsan sevinirim
  3. M

Sizce bu kulaklık alınır mı

Corceir hs65 wireless alınır mı sizin bu fiyat bandın da Bir öneriniz var mı
  4. M

Havit Gamenote H2002BG alınır mı?

Aldın mı kral nasıl test edebildin mi
  5. M

Gaming kulaklık önerisi

Bütçem 3000 TL Şu an havit game note fuxi h3 kulaklığını kullanıyorum ama artık mikrofonu kullanılmayacak halde ve sesi çok az geliyor orta seviyede Sesi güzel gelsin mikrolfonu güzel ve rahat olsun yeter oyun oynamayı seviyorum ama üst düzey bir Oyuncuda değilim beni idare etsin orta...
  6. M

İnceleme Machenike GX30 PRO inceleme

Çok teşekür ederim hocam ışıkların nasıl kapatıldığınıda söyleyebilir misiniz
  7. M

İnceleme Machenike GX30 PRO inceleme

Hocam kulaklığın pedleri çıkarılabiliyor mu Hocam perileri çıkarılabiliyor mu ve kulaklık açıkken ışıklarını kapatabiliyor muyuz yardımcı olursan sevinirim
  8. M

Kulaklığın ışıklarını nasıl kapatabilirim

Mechanike gx30 pro kulaklığı aldım şarj ettim kullanmaya başladım öğlen olduğu için ışıklara ihtiyacım olmuyor nasıl kapatacağımı bilmiyorum bilen biri var mı yardım edebilir misiniz
  9. M

Öneri Machenike GX30 Pro aldim kotu mu yaptim?

Bekliyoruz incelemeni kral
  10. M

Yardım Gx30 Pro Kulaklık Alınır Mı?

Sizce razer black şarkı V2 Z mı almalıyım yoksa mekanik gx30 pro yu mu
  11. M

Yardım hangisini almalıyım

Merhabalar razer black shark V2 x almayı düşünüyordum mekanik gx30 pro diye bir kulaklık çıkmış kablosuz olması çok iyi aslında kablosuz kulaklık istiyordum ama iyisini almak için bütçem yetmiyor daha önceden yeni çıkmış Havit fuxy h3 ü almıştım mikrofonu kötü çıkmıştı maalesef mekanik gx30...
  12. M

Gaming kulaklık önerisi

Bütçe 4000 TL Wiarless kulaklık önerebilecek var mı bu fiyatı hak edecek Bir kulaklık önerebilir misiniz
  13. M

Havit game note gk60 pro alınır mı

Arkadaşlar ultra üs düzey bişey istemiyorum fiyatına göre alınır mı deneyimleyen var mı yardımcı olabilecek var mı
Geri