ilk trafik deneyimi için debriyajlı sürülebilir de sürülmeyebilir de sana bağlı hiç tecrüben yokmuş ama motoru iyi kullandığını düşünüyorsan olası aksiliklerin üstesinden gelebileceğini düşünüyorsan debriyajlı tercih edebilirsin diğer türlü scooter almalısın bence A noktasından B noktasına...
Ford focus - Ford Ecoboost - Volkswagen jetta - Opel Astra (turbolu olanları güzel)
ecoboost piyasası kaç geçiyor bilmiyorum tam ama ben çok beğeniyorum
R5 2600
rx580 8gb
16 ram
win 10 pro
sadece oyunlarda yaşadığım bi sorun alt tab atınca 3-4 saniye siyah ekranda bekletiyo ardından sağ üstte DP yazısı geliyo pc açılırkende son ekrana gelirken siyah ekrana düşüyo açıldığında yine sağ üstte DP yazısı beliriyo bütün oyunlarda aynı sorunu...
cooler master 500w güç kaynağı
ryzen 5 2600 işlemci
8x2 16gb 2400mhz corsair
RX570 4gb
olacak şekilde sistem olacak
bu güç kaynağı bu sistemi besler mi
sakın alma ses konusunda sıkıntı yok bass ı normal 7.1 özelliği zaten yok fakat mikrofonu kullanmak için extra dönüştürücü almanız lazım ve mikrofon belli bir noktada çalışıyor yani takıyosunuz kulaklığa hareket ettire ettire aktif olma bölgesini keşfediyosunuz ve sesi çok az gönderiyor
1 temmuz itibariyle stajıma başladım staja girdiğim yer exper aynı işletmenin yan tarafı var tamir bakım yedek parça formları doldurmaya gittiğimde yemek konusunda biz ne yersek onu yersin denmişti. herhangi bir bilgi verilmedi bu konu hakkında ilk hafta güzel geçti . yemekler başka bi şubeden...