mustyyz isimli üyenin son içerikleri

1. mustyyz

Valorant Unreal Engine 5 güncellemesi geldimi

geldi bende sadece 21 gb indirdi ve giris yaptim
  2. mustyyz

Fantech Kanata S Wireless mouse alınır mı?

muhtemelen kampanya derken lyzico nun 500 tl iadesinden ve parolaparadan bahsediyor ulugameste bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten konusu açılmıştı ürünlerde indirim var şuan
  3. mustyyz

🔥İndirim Karbon Fiber 8K Mouse 2400 TL ! / UluGames Yaz Indirimleri🔥

hocam almayı düşünüyorumda sensör kalitesi nasıl acaba valorant cs tarzı oyunlar oynuyorum benım ıcın cıdden onemlı suan kullandıgım mouse da takılmalar oluyor dönmüyor onun ıcın
  4. mustyyz

Fantech Kanata S Wireless mouse alınır mı?

Fantech Kanata S Wireless mouse alınır mı? almayı düşünüyorum https://ulugames.com.tr/products/fantech-kanata-s-wireless-wg9s?variant=41968555786349
  5. mustyyz

Pc hakkinda hicbir sey bilmiyorum ama almak istiyorum

https://www.sinerji.gen.tr/colorful-battle-ax-b650m-white-wifi-v15-7600mhz-oc-m2-am5-matx-anakart-p-55502?utm_campaign=akakce&v=1.65.2 https://www.idefix.com/galax-geforce-rtx-5070-1-click-oc-white-12gb-gddr7-192-bit-dlss-4-ekran-karti-57non7mdbswh-p-8557485?vendorId=4637&ref=akakce&v=1.30.1...
  6. mustyyz

Pc hakkinda hicbir sey bilmiyorum ama almak istiyorum

Hocam bir bakayım atarım birazdan
  7. mustyyz

IT-RADEON YAŞANAN SORUNLAR

hocam çekirdek sesi dediğiniz şeyi nasıl çözdünüz acaba altına çözüm yazdım demişsinizde sadece sürekli olmadığı sürece problem yok yazmışsınız
  8. mustyyz

Bu sistemi aldım sistemi puanlarmısın ve önerilerinizi yazın

hocam ddr5 bi sistem olsaydı bütçenizi 30 a felan tamamlayıp daha güzel olurdu 8 gb vram az bu bütçelerde nvidia tarafında çok iyi bi ekran kartı yok amd tarafına yönelmenizi önerirdim ssd az kalabilir sizin için yeterliyse sorun yok tabi o işlemci soğutucudanda pek bi hayır geleceğini sanmıyorum
  9. mustyyz

Sosyal medya gezinirken karşılaştığım görüntü bozuklukları ne yapmalıyım?

arkadaslar selam bılgısayarımda bır kac gundur bı sorun farkettım youtube instagram gibi sosyal medya hesaplarında gezınırken fotografını asagı koydum o tarz bozulma denılebılecek goruntuler gordum mor kareler cıkıyor sızce sorun nedır bu durum benden kaynaksız bır bug felan mı ne yapmalıyım
  10. mustyyz

Bilgisayar kapaliyken ekipmanlarin calismasi normal mi?

Çok tesekkurler
  11. mustyyz

Bilgisayar kapaliyken ekipmanlarin calismasi normal mi?

Arkadaslar selam birkac hafta once yeni bir sistem almistim dun bu sistemde sabah sistemi acmak uzere oturdugumda bilgisayar kapali haldeyken klavyeye bastigimda isiginin yandigini farkettim bu da benim acayipime gitti cunku ayni sekil mousea basinca onun isigi yanmiyor sadece klavyede yaniyor...
  12. mustyyz

Beyaz kablosuz mouse önerisi

selam arkadaşlar yakın zamanda bir mouse almayı planlıyorum bütçem 1600 cs,valo gibi fps oyunları oynuyorum genelde kablosuz olması benim için önemli beyaz olursa güzel olur beyaz ekipmanlara takıntım var biraz ama siyah da önerebilirsiniz sıkıntı olmaz indirim felan varsa söyleyebilirsiniz...
  13. mustyyz

Kasa isiklarinin rengi nasil degisir

Evet hocam guc tusuna basinca pc kapaniyor bende sizinki gibi bi durum yok muhtemelen kontrolcuyu baglamamislardir atabilirseniz super olur
Geri