Merhaba ben üniversiyete gidiyorum hem işlerimi halledebileceğim hem de oyun oynayabileceğim beni uzun süre götürecek laptop arıyorum bu 2 laptop arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir? 1.si 120hz i3 10300h gtx 1650-----2.si 60hz ryzen 4600 gtx 1650ti hem rekabetçi hem de hikayeli oyunlar...
Merhaba ben üniversiyete gidiyorum hem işlerimi halledebileceğim hem de oyun oynayabileceğim beni uzun süre götürecek laptop arıyorum bu üç laptop arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir...
merhabalar tabletimde depolama konuşunda sıkıntı yaşıyorum.64 gb lık micro sd kart almaya karar verdim ama hangisini alacağım bilmiyorum ne alabilirim?
Merhabalar Tab A 10.7 smt 590 adlı tabletyi kullanıyorum. Tabletin hafızası 32 GB olduğu için yetmiyor. Linkteki SD kart nasıl uyumlu olur mu ve iyi mi...
merhabalar abdullah abinin kullandığı bir site vardı videoda göstermişti ama bulamadım.site şuydu siteden trendyol h.burada gibi uygulamlardan alışveriş yapıp bonus yada indirim gibi şeyler kazanıyodu acaba bilen biri yazabilirmi
merhabalar benim modelinin çekim gücü aşırı derecede düşük ve artık emekliye ayrılması gerekiyor. Bana en fazla 450 tl olacak ve çekim gücü en iyisi olan kaliteli bir modem önerir misiniz?