muttafuri isimli üyenin son içerikleri

1. M

RAM HIZI ÖNEMLİ Mİ ?

ryzen 5700x, rtx 5060 8 gb, 1 tb ssd, ddr4 Anakartım ASUS ROG Strix B450‑F Gaming ve 3200 hz ye kadar destekliyor. 16x2: 32 gb ram. Ramlerim de 3200 hz destekliyor. Ama sistemde 2400 hz nin üstüne çıkamıyorum. Biostan yükselttiğimde monitör kapanıyor, bios pilini çıkarıp takmam gerekiyor. Pubg...
  2. M

RAM HIZINI ARTTIRAMIYORUM

Sistemim: Ryzen 5700x, rtx 5060 8 gb, 32 gm ram, 1 tb ssd. b450M-F anakart. Monitörüm 240 hz. Sistemi alalı daha 1 sene olmadı. Ram hızım 2400 ve arttıramıyorum. Pc açılırken delete yaparak deniyorum. Monitör kapanıyor. Bios pilini sök çıkar yapmam gerekiyor. Bir türlü yükseltemiyorum. Şu an...
  3. M

2 SİSTEM ARASINDA KALDIM YARDIMCI OLUN

Trendyoldan almayın gibi yorumlar lütfen yapmayın. Sadece taksitle alabiliyorum. Peşin fiyatına 9 taksitle alacağım. Diğer siteler 9 taksit yapınca 10 bin tl fark koyuyor. Sadece ikisi arasında bir tercih yapar mısınız rica etsem.
  4. M

PEŞİN FİYATINA 9 TAKSİTLE BU SİSTEM ALINIR MI?

Evet aylık 3 4 5 arası
  5. M

Evet bu unlostun paylaştığı videodaki sistemler değil mi. Bunlara da baktım da hangisi bu attığımdan daha iyi anlamadım
  6. M

Taksitle alabileceğim bir sistem atabilir misin
  7. M

Fiyatına göre alınır mı. Bende trendyol kredi kartı olduğu için Peşin fiyatına 9 taksitle alabiliyorum.
Geri