itopya ile iletişime geçemiyorum ki haftasonu olduğu için. nasıl göndereceğim itopyaya. Bu iki tane piksel çoğalır mı acaba ya çoğalmayacaksa çok ta sıkıntı değil bu şekilde kullanılır siyah harici belli olmuyor pek. Çoğalır mı diye korkuyorum bi tek
Nasıl bir yol izliyim şimdi. İtopya desteğe yazdım ama hafta içi 09:00-18:00 arası hizmet veriyoruz diyor. Yarın Cumartesi 2 gün bunlara ulaşamayacak mıyım ne saçmalık bu ya. Ürün teslim edilmesinin üstünden yarın itibari ile 2 hafta geçmiş olacak itopya iade alır mı yoksa GIGABYTE a mı yollamak...
şimdi oluştu kanka kırmızı olan ilk fotoda yok gördüğün gibi
1737135663
itopyadan aldım iki haftayı geçti ama iade alır mı itopya yoksa GIGABYTE garantisine mi yollamak lazım
Merhaba. 30.12.2024 tarihinde İtopyadan GIGABYTE G24F-2 monitör sipariş verdim. Geldiğinde ölü piksel testi yapmıştım ama ölü piksel görememiştim bugün bir tane ölü piksel fark ettim. Sonrada ölü piksel oluşabiliyor mu yoksa ilk başta ben mi fark etmedim acaba. Bu ölü pikseller sonrada...
Hocam monitör geldi ghosting testi yaptığımda biraz ghosting var gibi sizde de öyle mi?
çekip yükledim hemen ama görüntü kötü galiba şuan
1735903158
@Emirkanyvs agam sen de bakar mısın bu normal dimi
yeni monitörün içinden hdmi çıktı yeni monitörü onla bağlıcam ama eski monitörü şuan kullandığım kablo ile kullanmaya devam edicem hdmi değil eski monitöre takılı olan vga veya dvi galiba. sorun olur mu
165 hz yeni mönitör aldım. Eski monitörüm de 60hz. Bu iki monitörü beraber kullanabilir miyim? Farklı hz oldukları için bir sorun olur mu
ilk defa çift monitör kullanacağım bağlantıda falan dikkat etmem gereken bir şey veya bir ayar var mı?