aga sabahtan beri sistemi almaya çalışıyorumşu ürün stokta yok bu ürün stokta yok.
19:00 20:00 ve 21:00 olmak üzere 3 satış açılışında denedim üçünde de stokta stokta yok diyor bu kadar bilindik ve tanınan bir youtuber ile sistem çıkaracaksanız sitenizide ona göre düzenlemeniz lazım yazık yazık...
daha 1. sınıfım o yüzden pek anlamıyorum . kodları yazabilirmisin ?
1642704039
1642704142
aslında Math.Sqrt metodunu yazdım case 'e hata veriyor.
1642704773
BU ŞEKİLDE
Öncelikle Merhaba Bilgisayar Programcılığı okuyorum yarın nesne tabanlı programlama dan büte gireceğim de finaldeki bi soruya aklım takıldı ve hala kodları yazarken hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim .
SORU= switch-case komutu ile matematik metodları kullanarak (ör= Math.Sqrt) x ve y...
Arkadaşlar merhaba elimde bulunan Asus rog rx470 4gb ekran kartima yanlışlıkla yanlış bir bios yuklemesi sonucu görüntü alamıyorum nasıl düzeltebilirim yardımci olabilirmisiniz lütfen?
öncelikle benim derdim foruma gelip millete klavye erkekliği taslamak falan değil .
bak aynı hatamı nazik ve anlaşılır bir şekilde uyaran insanlarda varmış değilmi ??
kendisinin yaptığı hata.
bu arada o atar yaptığın kişi karşına gelse kaçacak yer ararsın demişsin hayırdır beni tanıdığın ne...