MuzafferY. isimli üyenin son içerikleri

1. M

Bilgisayar kapattıktan bir süre bekledikten sonra açılıyor.

Psu kaynaklı olması ağır muhtemel
  2. M

Masaüstü pc kendi kendine açılıp kapanıyor

Kasayı açarken herhangi bir kablo veya bağlantı oynamış olabilir mi
  3. M

Mavi Ekran Bu olay görüntüleyici hatasını çözebilecek biri var mı?

Bios güncellemesi yaptın mı
  4. M

Çözüldü✓ STEELSERİES GG AYARLARI SIFIRLAMA VE APEX3 MULTİMEDYA TUŞ SORUNU

Denetim masasından uninstall yapıyorsan olmuyordu Steelseriesin kendi uninstall toolunu indirmen gerekiyor
  5. M

yeni monitör alıcam yardımcı olur musunuz?

Orası senin zevkin artık :)
  6. M

gta 5 hikaye modu oynamak

Oyun açık dünya oyunu sonuçta haritadaki büyük harfler ana görevler küçük olanlar ise yan görev dolaşa dolaşa anlarsın
  7. M

Bilgisayar topladım yorum yapmak isteyenler buyrun arkadaşlar

Ben açıkcası 4080 super tercih ederdim darboğaz konusunda rahat olun i7-14700 k 4090 ileçalılabiliyor 15-14600 ile 4080 super de rahatça çalışır 1716972250 Yine de başkalarına sorun aklınızda soru işareti kalmasın
  8. M

Yardım gerekiyor kasa monitöre görüntü vermiyor

Anakartın üzerinden ezdebug ledleri olması lazım onları bir kontrol et istersen Ekran kartı bağlantılarınk kontrol et belki bir çözüm olabilir. Geçmiş olsun bu arada
  9. M

Ekran donuyor klavye komutları algılamıyor

Xmp ile alakalı olabiliyor Bios güncellemesi yapmanı öneririm
  10. M

Çözüldü✓ STEELSERİES GG AYARLARI SIFIRLAMA VE APEX3 MULTİMEDYA TUŞ SORUNU

Steelseries engine ile alakalı sanırım İstersen steelseries uninstall tool ile sıfırdan kurulum yap
  11. M

SteelSeries GG hiç bir şekilde klip almıyor

steelseries Uninstall tool ile temiz bir kurulum yaparsanız düzelenilir belki Sorun dosya kaynağını bulamayıp klipleri atamamask gibi
  12. M

yeni monitör alıcam yardımcı olur musunuz?

İncehesap gaming gecesinde bazen indirime giriyor samsung oddysey g4 240hz hem de ips 6800 tl civarı biraz bekle bak istersen
  13. M

Burnln test sonuçları

Bu uygulamayı hiç kullanmadım ama sanırım sorunlar anakartla ilgili sistemi parça parça test etmen daha sağlıklı sonuç verebilir
  14. M

Fanlarım PWM modunda kaldı

Biosu hard reboot attır her şey eski haline döner Bios pilini çıkar kasayı fişten çek 5-10 dk sonra geri tak hepsini çalıştır tüm ayarlar sıfırlanır İlk açılışta ekranda f1 e basman lazım açılsın diye o kadar
  15. M

Ailemi çok seviyorum ve saygı duyuyorum.

Mutlu olun hocam
Geri