superlight 2 c daha çok kafama yattı gibi superlight 2 den biraz daha küçükmüş bende küçük bir tip arıyordum
1772748008
mousepad bütçesi ayrı olarak düşünüyorum, Delikli mouselar çok tozlanacağı için ve terlemelerden dolayı çok kirlenip iç mekaniğinin yıpranmasından korkuyorum ellerim çok...
sebebi nedir peki
1724667111
asus VG248QG modelini kullanıyorum 24 inç 165 hz SİLERKEN A harfi düştü sonradan fark ettim ve birçok kişinin başına gelmiş bir durum asus almayı düşünmüyorum
Merhaba arkadaşlar,
2K çözünürlükte IPS panel bir monitör almayı düşünüyorum ve önerilerinize ihtiyacım var. Monitörü ağırlıklı olarak [ OYUN, FİLM-DİZİ, GENEL KULLANIM ] için kullanacağım. Bütçem yaklaşık [ 10.000 ] TL civarında.
Özellikle şu özellikler benim için önemli:
Yüksek yenileme...
ARKADAŞLAR TAM EKRAN BİR OYUN OYNUYORUM REKLAM OLMASIN DİYE İSİM VERMİCEM
ALT TAB ATTIĞIMDA OYUN EKRANI DONUYOR FAKAT ARKAPLANDA ÇALIŞIYOR
WİNDOWS MOD DA OYNADIĞIMDA İSE BU SORUN DEVAM EDİYOR
ŞÖYLE BİR ŞEY DUYDUM 2 ARKADAŞIM VAR ONLARIN BİLGİSAYARINDA ALT TUŞUNA BASILDIĞINDA BAŞLAT ÇUBUĞU...
ARKADAŞLAR TAM EKRAN BİR OYUN OYNUYORUM REKLAM OLMASIN DİYE İSİM VERMİCEM
ALT TAB ATTIĞIMDA OYUN EKRANI DONUYOR FAKAT ARKAPLANDA ÇALIŞIYOR
WİNDOWS MOD DA OYNADIĞIMDA İSE BU SORUN DEVAM EDİYOR
ŞÖYLE BİR ŞEY DUYDUM 2 ARKADAŞIM VAR ONLARIN BİLGİSAYARINDA ALT TUŞUNA BASILDIĞINDA BAŞLAT ÇUBUĞU...
düzeltme yapıyorum 5800x olcak o
1718138760
teşekkür ederim 5600 ile 5600g arasında dağlar gibi bir fark görmüyorum anakart ve işlemciyi aynı anda değiştirmek gerektiğini düşünüyorum bunlar değişirken ramde değişmesi gerekmekte en iyisi şimdilik böyle kalmalıyım sanırsam
ANLADIM BU SSD HOŞUMA GİTTİ GERÇEKTEN BEĞENDİM..
ŞU KONUDA DÜŞÜNCENİZ NEDİR.. BENDE 250 GB SSD TAKILI ZATEN PC FORMATLAYIP SİSTEMİ BU SSD İÇERİSİNE KURSAM.. DAHA SONRA SATA SSD ALIP TAKSAM O NASIL OLUR BUNU YAPMAMDAKİ AMAÇ ANAKARTIMDA 1 ADET M.2 SSD SLOTU MEVCUT YANİ 250 GB SSD BOŞA ÇIKICAK
YANİ BOYUTU ASLINDA ÇOK ÖNEMSEMEDİM 1 TB DA HARDDİSK MEVCUT BİLGİSAYARIMDA BAZI OYUNLARDA ONDA KURULU ZATEN
1711686355
DRAM NE OLUYOR ACEBA TAM OLARAK
1711686478
1 TB MODELİNE BAKTIM GAYET MAKUL FİYAT OLABİLİR ASLINDA