muzisyenn isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım 6K BÜTÇE KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

superlight 2 c daha çok kafama yattı gibi superlight 2 den biraz daha küçükmüş bende küçük bir tip arıyordum 1772748008 mousepad bütçesi ayrı olarak düşünüyorum, Delikli mouselar çok tozlanacağı için ve terlemelerden dolayı çok kirlenip iç mekaniğinin yıpranmasından korkuyorum ellerim çok...
  2. M

Yardım 6K BÜTÇE KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

BÜTÇE : 6000 TL Merhabalar; İşlemci : Ryzen 5 5600G Ekran Kartı : msı 3060 8gb ventus 2 x Monitör: 2k msı 180 hz monitör Genellikle valorant oynuyorum fps oyunlar için mouse arıyorum logitech g300s kullanıyordum. Elime güzel oturuyor palm grip şeklinde tutuyorum elime tam oturucak bu tarzda...
  3. M

Öneri 2K IPS MONİTÖR ALACAĞIM ÖNERİ İSTİYORUM

sebebi nedir peki 1724667111 asus VG248QG modelini kullanıyorum 24 inç 165 hz SİLERKEN A harfi düştü sonradan fark ettim ve birçok kişinin başına gelmiş bir durum asus almayı düşünmüyorum
  4. M

Öneri 2K IPS MONİTÖR ALACAĞIM ÖNERİ İSTİYORUM

Merhaba arkadaşlar, 2K çözünürlükte IPS panel bir monitör almayı düşünüyorum ve önerilerinize ihtiyacım var. Monitörü ağırlıklı olarak [ OYUN, FİLM-DİZİ, GENEL KULLANIM ] için kullanacağım. Bütçem yaklaşık [ 10.000 ] TL civarında. Özellikle şu özellikler benim için önemli: Yüksek yenileme...
  5. M

Modding ALT TUŞUNA BASILI TUTTUĞUMDA BAŞLAT ÇUBUĞU GÖZÜKMÜYOR

ARKADAŞLAR TAM EKRAN BİR OYUN OYNUYORUM REKLAM OLMASIN DİYE İSİM VERMİCEM ALT TAB ATTIĞIMDA OYUN EKRANI DONUYOR FAKAT ARKAPLANDA ÇALIŞIYOR WİNDOWS MOD DA OYNADIĞIMDA İSE BU SORUN DEVAM EDİYOR ŞÖYLE BİR ŞEY DUYDUM 2 ARKADAŞIM VAR ONLARIN BİLGİSAYARINDA ALT TUŞUNA BASILDIĞINDA BAŞLAT ÇUBUĞU...
  6. M

ALT TUŞUNA BASTIĞIMDA BAŞLAT ÇUBUĞU GÖZÜKMÜYOR

ARKADAŞLAR TAM EKRAN BİR OYUN OYNUYORUM REKLAM OLMASIN DİYE İSİM VERMİCEM ALT TAB ATTIĞIMDA OYUN EKRANI DONUYOR FAKAT ARKAPLANDA ÇALIŞIYOR WİNDOWS MOD DA OYNADIĞIMDA İSE BU SORUN DEVAM EDİYOR ŞÖYLE BİR ŞEY DUYDUM 2 ARKADAŞIM VAR ONLARIN BİLGİSAYARINDA ALT TUŞUNA BASILDIĞINDA BAŞLAT ÇUBUĞU...
  7. M

Çözüldü✓ AM4 SOKET İŞLEMCİ ÖNERİSİ

haklısınız am5 geçmedikçe faydası olmayacak sanırım dediğiniz gibi konu çözülmüştür şimdilik böyle kalsam iyi olucak
  8. M

düzeltme yapıyorum 5800x olcak o 1718138760 teşekkür ederim 5600 ile 5600g arasında dağlar gibi bir fark görmüyorum anakart ve işlemciyi aynı anda değiştirmek gerektiğini düşünüyorum bunlar değişirken ramde değişmesi gerekmekte en iyisi şimdilik böyle kalmalıyım sanırsam
  9. M

R7 5800X FELAN DÜŞÜNÜYORDUM SİZCE NASIL OLUR
  10. M

NVDİA RTX 3060 8GB EKRAN KARTIM VAR ŞUANDA RYZEN 5 5600G İŞLEMCİ KULLANIYORUM AM4 SOKET DAHA İYİ BİR İŞLEMCİ ALMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
  11. M

Çözüldü✓ DRAM OLAN PCI 3.0 DESTEKLEYEN SSD ARIYORUM

teşekkür ederim sağolun 1711690415 https://www.epey.com/sabit-disk/kioxia-exceria-plus-lrd10z001tc8.html bu model nasıl bakarmısın ?
  12. M

bu model pcı 4.0 destekliyor benim anakartım pcı 3.0 destekliyor her ne kadar uygun olsada verdiği hızı alamayacağım ?
  13. M

HIZLI OLSUN DİYE İSTİYORUM OYUNLARIN AÇILMASI KAPANMASI ÇALIŞMASI HIZLI OLSUN YOKSA 1 TB HDD VAR ZATEN GÜNCELDE
  14. M

ANLADIM BU SSD HOŞUMA GİTTİ GERÇEKTEN BEĞENDİM.. ŞU KONUDA DÜŞÜNCENİZ NEDİR.. BENDE 250 GB SSD TAKILI ZATEN PC FORMATLAYIP SİSTEMİ BU SSD İÇERİSİNE KURSAM.. DAHA SONRA SATA SSD ALIP TAKSAM O NASIL OLUR BUNU YAPMAMDAKİ AMAÇ ANAKARTIMDA 1 ADET M.2 SSD SLOTU MEVCUT YANİ 250 GB SSD BOŞA ÇIKICAK
  15. M

YANİ BOYUTU ASLINDA ÇOK ÖNEMSEMEDİM 1 TB DA HARDDİSK MEVCUT BİLGİSAYARIMDA BAZI OYUNLARDA ONDA KURULU ZATEN 1711686355 DRAM NE OLUYOR ACEBA TAM OLARAK 1711686478 1 TB MODELİNE BAKTIM GAYET MAKUL FİYAT OLABİLİR ASLINDA
Geri