muzlusut12 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Gigabyte b550 gaming x V2 anakartı üzerinde güç tuşu var mı

Nasıl yapabilirim kısa devre
  2. M

Gigabyte b550 gaming x V2 anakartı üzerinde güç tuşu var mı

Bilgisayarımın güç tuşuna bastığımda bazenleri açılıyor bazenleri açılmıyor. Sorunun tuşta olduğunu düşünüyorum eğer anakartımda güç tuşu tarzında güç verebileceğim bir şey var mı? Ne yapmam lazım? Anakartım gigabyte b550 gaming x v2
  3. M

2500tl civarı alınabilecek kulakiçi Bluetooth kulaklık arıyorum

2500tl civarlarında alabileceğim kulakiçi Bluetooth kulaklık arıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  4. M

Fortnite de oyuna giremiyorum

Maça girdiğimde bir anda maçtan atıyor ve karşıma şu ekran çıkıyor. Bilgisayarı kapat aç yaptım düzelmedi. Ne yapmam lazım?
  5. M

Battlefield 2042 açılmıyor

Denedim oldu çok teşekkür ederim.
  6. M

Battlefield 2042 açılmıyor

Oyuna girdiğim zaman şu yükleme ekranında kalıyor ve açılmıyor ne yapmam gerek?
  7. M

Ramler nereye takılmalı?

Elimde 2 adet ram ve 4 adet ram slotu var. 1 ve 3 e mi takmalıyım yoksa 2 ve 4 e mi takmalıyım? Yanlış yere takarsam performans olarak ne kadar kaybım olur mu?
  8. M

Ramlarin ışıkları güç tuşuna basmadığım halde çalışıyor

Monitöre ekran gelmiyor sinyal yok diyor biosa giremiyorum. Başka kablo ile denedim aynı hatayı aldım. Aynı sorun varken garantiye götürdüm. Sorun yok diyerek geri verdiler. Başka yapabileceğim bir şey var mı?
  9. M

Ramlarin ışıkları güç tuşuna basmadığım halde çalışıyor

Ramlarin ışıkları güç tuşuna basmadığım halde çalışıyor. Güç tuşuna bastığımda monitöre ekran gelmiyor ve kasa kendini sürekli açıp kapıyor.
  10. M

Kasamdaki ilginç sorun

İki Rami de sırasıyla denedim az önce hala ekrana görüntü vermiyor ve kasa kendini aç kapa yapıyor. Sorunun ramlerde olduğu kesin mi?
  11. M

Kasamdaki ilginç sorun

Arkadaşlar kasanın güç tuşuna basmalısın halde ramlerimin ışığı fotoğraftaki gibi yanıyor. Ekstra olarak güç tuşuna bastığımda da monitöre görüntü vermiyor. Yakın zamanda garantiye götürdüm ve bana sorun yok dediler. Yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.
  12. M

Kasam açılırken 1 saniye içinde 4 defa açılıp kapanıyor ve sinyal yok diyor.

Merhabalar kasam açılırken bir anda 4 defa açılıp kapanıyor ve monitörde sinyal yok hatası veriyor. Ciddi bir sorun mu? Nasıl çözebilirim? 1707671297 1707671338 Şimdi farkettim 5 defa açılıp kapanıyor
  13. M

Monitörde sinyal yok sorunu.

Olmadı
  14. M

Kabloları, ramleri, ekran kartını, çıkar tak yaptım. HDMI kablosu ile bağlanmayı denedim yine olmadı.
  15. M

Bilgisayarımı kullanırken birden siyah ekran verip sinyal yok diye hata verdi. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
Geri