MveA isimli üyenin son içerikleri

1. M

PC de 245gb lik oyun var ama yer bitti

Geçici dosyaları bir kontrol et. Bir de itunes gibi yedek alıp saklayan bir program var ise onlara bak.
  2. M

Kask için telefon tutucu önerisi

Çene oval. Çok rahat oturur buna.
  3. M

Bunlar çok sağlam yapışkanlar. Aparatın üzerinde gelen yapışkandan emin olamazsan 3M VHB bantlar daha bir kaliteli. Salma bırakma yapmaz. 3M VHB ile yapıştıracaksan fön makinesi ile biraz ısıtıp öyle yapıştır. Benim çene kısmı biraz çukurlu olduğu için aparatın arkasını sunfix ile doldurdum.
  4. M

Kaskının çene yapısı nasıl bilmiyorum fakat aşağıdaki ürün fiyatı biraz pahalı olmasına rağmen fazla fazla işini görecektir. Ben Gopro 12 ve Djı Action 4 ile kullanıyorum gayet iyi. Görünüm olarak da herhangi bir kirlilik yaratmıyor. Görsel ekleyeceğim...
  5. M

Yardım Hayalimdeki Bilgisayarı almamda yardım edermisiniz?🆘

Karta tek çekim yapıp iki ayda da ödeyeceğini varsayarsak ilk ay asgari ödeme diğer ay kalan tutarı ödeyerek vade farkından kurtulabilirsin.
  6. M

600 Megabit internetim olmasına rağmen speedtest 100 gösteriyor.

Modem portlarında sorun yok ise farklı bir cat6 kablo deneyin. Son olarak hız testini aşağıdaki bağlantıdan yaparsanız daha sağlıklı bilgi alırsınız. https://speed.cloudflare.com/
  7. M

İşlemci pininde kurumuş termal macun

Ben web cam ile ekrana görüntü verip ince bir iğne ile temizliyorum. Çıplak göz ile temizlemek zor olabiliyor
  8. M

Amazon Aliexpress güvenilir mi

Amazon'dan 3 yurtdışı ürünüm sorunsuz geldi. Yurtiçi birçok alışveriş yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım. AliExpress üzerinden 1 adet siparişim oldu o da sorunsuz gelmişti. Fakat Amazon kesinlikle çok daha güvenli.
  9. M

Çözüldü✓ Ryzen 5 3600 ısınma sorununu nasıl çözerim?

65w tdp si var. İyi bir termal macun sorunu çözecektir.
  10. M

Masaüstü Pc Upgrade Tavsiye

Elindeki sistemi satıp aşağıdakini çok rahat alabilirsin. https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5-5500-asus-rog-strix-radeon-rx-6650-xt-oc-8gb-prime-b450mk-ii-kioxia-500gb-16gb/?utm_campaign=mediareview&utm_source=youtube&utm_medium=frekanstv
  11. M

GTA Online 120 Level Başladım

21 saat oynamışım oyunu. Oyunlarda hile kullanmıyorum.
  12. M

17.799 Tl bu sistem alınır mı

Bütçe olarak yukarı çıkamıyorsanız alınır. Bu fiyata bu özelliklerde başka bir bilgisayar şu an için yok sanırım.
  13. M

GTA Online 120 Level Başladım

Herkese merhaba. 2022 yılında alıp bir kenara koyduğum gta'da 120 level ile başladım. Oyunla ilgili bilgim olmadığı için soruyorum. Bu normal bir durum mu?
  14. M

5500 TL DDR5 ram önerisi

Bunlar Amd'nin uyumlu dediği bellekler. Bunların dışına çıkıp çıkmamak herhangi bir performans kaybı yaşatır mı ya da başka bir soruna yol açar mı bilemiyorum.
Geri