kral bak anla diye tek tek fiyatlandırma yazıcam
Anakart: Asus Prime B450M-K II 3.5k yazdım eski bir anakarta üstelik prime serisi olan bir anakarta herhalde 5k dememi falan beklemiyorsundur
İşlemci: Ryzen 5 5600x 4.5k dedim
Ram: Kingston 16gb 3200mhz 2x8 şu an piyasa 2x8 ramleri marka...
bence 9800x3d bütçe sıkıntıysa girmeye gerek yok 32gb ram lazım artık bu dönemde ne oynadığınada bağlı ama çoğu yeni oyun 16nını üstünde harcıyor geçen stalkera baktım 24 mü ne harcıyordu 7800x3d gayet yeterli bir işlemci bana göre
Arkadaşlar sistem alacağım. Tek kriterim var Garanti Bankası'na 3 veya daha fazla taksit yapılması peşin fiyatına. He derseniz biraz arttırıyor ama bu sistemi yine daha ucuza geliyor ona okeyim herkese şimdiden önerisi için teşekkürler. Ben bulduğum bir sistemi atayım, yorumlayın isterseniz veya...
Sağol bilgiler için termal macunları daha 3 saat önce değişip kule tipi soğutucu taktım phantom spirit manyak performanslı bir şey diye duydum ama işlemci değişmek lazım gibi bu yüzden oc denedimde yapcak bir şey yok param olunca degişirim sağol bu arada sabah sabah uğraştırdım seni hayırlı sabahlar
Çok anlamıyorumda adamın yapt8ğını yaptım bir videoda bilgili birine benziyordu .d
1752546483
Tek hata o mu yani
1752546501
4.2 falan yapsam hata kalkarmı yada arttırmamı önerirmisin
1752546722
Ayar çekicemde ne yapmam alzım 3600 performansı artık stok yetmiyor gibi yada stabil çalışmıyor...
İşlemci R5 3600 neden açılmadıgını nerede hata yaptığımı söylerseniz sevinirim az sonra bios pili reset atıcam sıkıntısız devam ederim ama abartı oc ne yaptım onu anlamadım soğutucum iyi ama ocda direk açılmadı PC ısı ile ilgili olmadığını düşünüyorum belki 1 2 ayar fazla oc olmuştur onlar...
kral ben çok yemek yiyen biri değilim o yüzden bir oturuşta kalori alımı benim için önemli ben 2 öğün yiyen üşengeç bir adamım ekstra öğlen-ikindi arası 3. öğün ile beslenmek kilo almak için alıyorum yoksa emin ol bende almam
https://www.ssnsports.com.tr/ssn-mass-refuel-5000-gr
Arkadaşlar konu bu bu adamlar güvenilir mi? yani protein miktarına bakınca üzerine bir de bu fiyat şaşırtıyor ki yeni bir ürün çıkarmışlar daha pahalı ve onda bile 100 gramında 10 grama yakın bir protein var bana çok gerçekçi gelmedi ama...