Biliyorsunuz Havit H2230D'de mikrofon ve kulaklığı aynı anda kullanabilmek için jak çoklayıcı almak gerekiyor aldım ancak bu sefer 7.1 özelliği gitti oyunda sesler 2 kulaktan da geliyor.
evet oyuna girince hızlanması gereken ekran kartı fanı oyuna girince düşüyor ve 90 derecelere çıkıyor ddu ıle driveri silip yükledim sorun düzelmedi sonra msi after burner ile fan ayarını sabitlemeyi denedim oda işe yaramadı ne yapmalıyım bilmiyorum
sistem bu
i5 6500
r9 380 2 gb strix oc
8+8 2133 mhz ddr4 ram
480 gb sata ssd
h110m gaming
şuanki güç kaynağım 650W Everest ancak rezalet oyuna giremiyorum girdiğim gibi yeniden başlıyor hatta sadece googlede gezerkende yeniden başlıyor bende şuan ekran kartını çıkardım işlemcinin ekran kartını...
merhabalar güç kaynağım tam bir bomba olduğu için **everest 600w peak 650w psu** oyuna girince genellikle yeniden başlıyor bilgisayar ayarları düşürünce arkadaki herşeyi kapatinca oynayabiliyorum ama biraz zorlandığı gibi yeniden başlıyor o yüzden ekran kartında undervolt yapmaya karar verdim...
evet çok güç çekiyor eski kart olduğundan psu 650w olduğundan kaldırıyor neyseki ancak markası kalitesiz everest psu ama bi süre idare eder diye düşünüyorum
1705400421
evet tek kanal 8 GB olsaydi yinede sıkıntı olmazdı ama 4+4 oldugundan direk 8+8 almam gerekiyordu bide i5 6500 r3 2200g den...