mxhammedz isimli üyenin son içerikleri

1. M

Anakartta Kırık Kondansatör Geri Takilabilir mi

Sorunu hallettim kral bi bilgisayarci 500e hem vidayi cikardi hem kondansator takip lehimledi
  2. M

500 TL'ye yaptırdım çok sükür bilgisayarci çok kral eleman cikti
  3. M

cevirdim cevirdim donmedi 1781244629 Neyse arkadaşlar bi bilgisayaricyla konustumda ücret en az 1000 TL tutar dedi o anakart hassas dedi bana fazla geldi ucret ama yapcak bisi yok
  4. M

yanlış tornavida kullanmanin sonucu
  5. M

bi uyudum kendime geldim gece gece bu vidanin beni ne kadar deli ettiğini bilemezsiniz normalde baktım olmuyor uğraşmam ama o kadar tilt oldum ki dun gece. neyse peki bunu garanti tamir eder mi yada kullanicisi hatasi diyip gonderirler mi 1781234740 ya öyle bi yerde yaşıyorum ki hiç bir ustaya...
  6. M

ilk geldiginde kiyamadim bastirmaya kirarim diye boyle oldu simdide yarin bi işten rapor alip elektrikci gezicem gibi ya 1781218626 ya şuraya direkt kendim oturtsam olmuyo mu illa lehim mi lazim :D
  7. M

vidalarla ilgiili cok sorunlarim var gordugum her vidayi boyle yapiyorum nerdeyse basta yildiz tornavidayla acıyordum olmadi sonra duze gectim yine olmadi en son aetik braketi kazip kirmayi dusunmekteyim suan cok sinir oldum
  8. M

Peki bu fan braketini nasil cikarabilirim vidanij icini erittim bildigim cikaricam diye cok tilt etti beni
  9. M

maleseef diyarbakirdayim 1781217352 anakartıda sifir 4600 TL'ye aldigim icin iadede etmek istemiyorum
  10. M

yani bu sogutucu braketlerinin takili gelmesinin amaci ne abi
  11. M

yeni b850m k anakart aldim sifir masallah elimden hic bir is gelmiyor fotograftaki vida yalama yapti cikmadi cikarmaya calisirken elim kaydi 3vlik kondansatorlerin birini yamulttum sonradan yerinden pit diye cikti elektrikciler geri takabilir mi yada boyle kullanmam sorun olur mu
  12. M

6700xt mi Yoksa RTX 3070 mi

6700 XT kullanıyorum cok memnunum hikayeli oyunlarda afmf acıyorum 2x fps aliyorum hic gecikmede artmiyor acmasam bile nerdeyse her oyunda 1080pde max grafiklerde 100fps uzeri aliyirum afmf ile 2 kat oluyor
  13. M

7800x3dye Thermalright Assasin Refined 120 Se Yeterli Midir

allah allah ya benim r5 5600 120w cekiyordu yetiyoruu bunada yeter diye dusundum
  14. M

🔥İndirim 7800x3d 13.120 TL - 9800x3d 21.222 TL 🔥 🔥

Valla hepsini toplu aldigim icin oyle yapabilir miyim bilmiyorum bide pc olmamasindan sıkıldm o ugrasa degmez gibi stoklarida az sonra biter muhtemelen
  15. M

R7 7800x3d RX 6700 XT Sisteme 650w Psu Yeterli Midir

Bende öyle biliyordum dogruymus demek ki. o zaman ramden once ilk yukselticegim sey ekran karti olmali
Geri