öncelikle merhaba bu sene 10. sınıfım ve başka meslek lisesine geçdim bu yüzden baraj ders olan bölüm derslerinden kalmış olarak gözüküyorum (öbür okulda bölüm derslerinden geçmişdim) baraj ders olduğu için biraz tedirginim sınıfta kalma açısından sorumluluk sınavından geçemezsem ne olur...
benim oturduğum yer ve arkadaşlarımın olduğu mahalle biraz ters gibi otobüs geçiyor sadece onuda yakalayabilirsem yoksa minbüse binip yürüyorum aklımda motor alma fikrim vardı ama ehliyet için yaşım yetmiyor utv ve atv düşündüm onlarada yetmiyor ama en azından yardım ederseniz 16 yaşıma kadar...
kısa bi süre önce telefonum bozuldu ve telefonuda yaptırmak istemedim zaten sorunşar yaşıyordum bende almışken düzgün bi telefon almak istedim sizce hangi iphone yi almalıyım iphone 11 veya se 2. nesil 3. nesil beni nekadar süre götürür mesela yardımcı olurmusunuz?
bütçem çok yok ama sistem toplamak istiyorum aklımda şöyle bir fikir var rx 580 veya rx570 li bir sistem daha sonradan yavaş yavaş sistemi yükseltme planı kurdum ama sizce mantıklımı ben kararsız kaldım