steam den dying light 2 oyununu oynarken oyun acıldıktan bir kaç dakika sonra arka plandaki bütün programlar çalışır vaziyetteyken donuyor misal discorddan arkadaşlarla konuşmaya devam edebiliyorum ama herhangi bir şekilde discorda tıklayamıyorum etkileşime geçemiyorum bu senelerdir böyle dying...
Arkadaşlar ben genel anlamda oyunlarımı samsung t7 taşınabilir ssd de saklıyor ve oynuyorum
herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum ama problemim save dosyalarını ssd ye hariciye değilde belgelerime otomatik kaydetiyor bu da herhangi bir bilgisayar değişikliğinde save siz kalmamı sağlıyor
oyunların...
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce aldığım hazır pc kasama su döküldü dik cevirip iyice fön makinesiyle kurutup kabloları takıp açtım herhangi bir sıkıntı olmadı sonra 1 saat acık tutup 4 saat kapalı tutup birdaha açtım yine bir sıkıntı ile karşılaşmadım sizce bir sıkıntı yaşar mıyım ne yapmam lazım...
:D valla ekstradan 10 k koyasım geldi bi anda oldu kırmızı ve turuncu favori renklerimdir bir arkadaşta bu anakartı koy diyince koydum :D oc olsa yeter dedim kendi kendime
Merhaba arkadaşlar hayatımdaki ilk forum konu açışım ben böyle bir sistem aldım benim için 4 -5 sene gitse yeter ama sizin değerli fikirlerinize(bir nevi başkalarının fikirleriyle rahatlamaya ihtiyacım var) sizce bu sistem olmuşmu