Bilgisayar mühendisiyim. Management Information Systems alanında yüksek lisansımı tamamladım, şu anda aynı alanda doktora eğitimime devam ediyorum.
Bilgisayar donanımı konusunda uzun süredir tecrübe sahibiyim. Düzenli olarak sistem topluyor, kurulum ve donanım konularıyla ilgileniyorum.
Forumlardaki bilgi paylaşımı ve yardımlaşma kültürünü sevdiğim için zaman zaman çeşitli forumlarda içerik üretiyor ve yazarlık yapıyorum.
Üç yılı aşkın süredir haftada beş gün düzenli olarak vücut geliştirme ile ilgileniyorum. Bu alana da ciddi bir ilgim var. Şu anda antrenörlük sınavlarına hazırlanıyorum ve ilerleyen dönemde kendi spor salonumu kurma hedefim bulunuyor.
Oyun tarafında ise tam bir Skyrim hastasıyım. Elden Ring gibi RPG ve soulslike oyunları severek oynuyorum. Minecraft'ta uzun süredir devam ettirdiğim bir solo hardcore dünyam da var. Geçmişte League of Legends ve Clash Royale'i de oldukça aktif oynadım.
Atatürkçü ve Türk milliyetçisiyim.
Tüm İsrail ürünlerini boykot ediyorum.
- Doğum günü
-
Ağustos 1
- İsim
- Muhammed
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar, Alışveriş, Oyunlar
Ryzen 9 7950X + GALAX GeForce RTX™ 4090 SG 1-Click OC + Samsung 990 Pro 2TB SSD + 16x2 6000MHz CL32 DDR5 Kingston Ram