myhold47 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ryzen 5 1600AF %10 kullanımda 72 derece

Raft oynarken fark ettim değerler bu şekilde: yaklaşık 1.5-2 senedir termal macun yenilemedim stok termal macun ve soğutucu ile çalışıyor. Sadece %10 kullanımda sıcaklıklar normal midir 80'lere kadar gördüm. Termal macun kurumuş olabilir mi?
  2. M

Ücretsiz seslendirme sitesi önerisi

YouTube videolarını seslendirmek için ücretsiz seslendirme sitesi önerir misiniz? Çok iyi olmasına gerek yok, ortalama bir kalitede; bedava bir şey olursa sevinirim.
  3. M

Arkadaşlarım çok kötü

Arkadaşlar, sınıf hocamla özel konuşup yerimi değiştirmesini isteyeceğim bunu yapmak biraz küçük düşürebilir ama en fazla 1-2 haftaya onlarla iletişimimi keserim, bir kaç gün yine yanıma gelirler ama yüz vermem başka birini bulurlar. Yaptıkları şey arkadaşlık değil artık bıktım. @Harley Quinn❖...
  4. M

Arkadaşlarım çok kötü

Bunu düşündüm ama sınıf öğretmeni yer düzenlerine vs. karışmıyor. 1636927832 Kısmen iyi denilecek bir okuldayım. Dediğim tipler saldıracak tipte kişiler değiller daha çok her şeye gülen ve sosyal ortamda insanları küçük düşüren tipler ve bu daha kötü. Yan yana oturduğum için mecbur iletişim...
  5. M

Arkadaşlarım çok kötü

Liseye gidiyorum okulda yakın olarak konuştuğum bir kaç kişi var ilk başta hepsi iyiydi ancak zaman ilerleyince hepsinin çok toxic olduğunu fark ettim. Yaptığım her şeyde dalga geçiyorlar, onlarla bağımı kesmek istiyorum ancak sınıfta yanımda ve önümde oturuyorlar bu yüzden bağı kesmek için...
Geri