Myht isimli üyenin son içerikleri

1. Myht

Rog RTX 4090 Furmark

rog strix modeli
  2. Myht

Rog RTX 4090 Furmark

İyi Akşamlar arkadaşlar. Yeni 4090 lı bir sistem aldım ancak kartın performansından emin olamadığım için furmark testi yapmaya karar verdim. Donanımsal parçalar hakkında çok bilgi sahibi değilim acaba aşağıdaki değerler normal midir? Bu şeklinde testler yaptım bilgisi olan yardımcı olursa memnun...
  3. Myht

Valorant FPS Problemi

Valla ne varsa kurcaladım ama çözüm bulamadım
  4. Myht

Valorant FPS Problemi

Anlık ölçtüm ölüm kalım savaşında 57-59 derece arası geziyor. Grafikleri en düşüğe çekince 710 u gördüm ama hemen gene 500 e düşüp geri çıkıyor. 1719470485 Oyun ayarları en yüksekteydi en düşüğe alınca 100 fps fark etti 500'den 600 e kadar çıkış yaptı şimdi 600-700 arası çok nadir 780 görüyor...
  5. Myht

Valorant FPS Problemi

Asus Rog Ryujin 3 var tam anlamıyorum mm den. Youtube da 1000 fps alanları görüyorum benim bilgisayarda sorun mu var diye korktum.
  6. Myht

Valorant FPS Problemi

Elimdeki bilgisayar ile 400-500 fps alıyorum normal maçta bilgisayar 0 bu durum normal mi yoksa bir sorun mu var.
  7. Myht

Gaming kablosuz Kulaklık önerisi

jbl in diğer serileri çöp ama Quantum one hiç pişman etmedi paradan korkmayıp alırsan hakkını veriyor.
  8. Myht

Bilgisayar parçaları uygunmu iyi performans sağlarmı ?

Günümüz için gayet uygun sorunsuz kullanırsın. Yeni çıkan ana kartlar ile birlikte ram artık gömülü gelicek. Bundan 3-4 yıl sonra yetersiz gelme ihtimali var 32 nin.
  9. Myht

68.000 tl ye bu kasa alınır mı? bir sorunu varmı

Hayırlı olsun o zaman güle güle kullan kardeşim.
  10. Myht

Valorant Fps Sorunu!!!!!!

Karakter seçme ekranında 1500 ü geçiyor poligon alanında da 1100 görüyorum ama oyun içerisinde min 500 max 700. Ölüm kalım maçında bazen 480 i bile gördüğüm oldu. Ne kadar kaos o kadar düşük fps. :D
  11. Myht

68.000 tl ye bu kasa alınır mı? bir sorunu varmı

bence biraz zorlarsan 50-55 e kadar düşebilirsin ama güzel ben bi problem göremedim.
  12. Myht

Arkadaşlar elimdeki güç kaynağı yereli olurmu ?

grafikleri fullersen pırt. bilgisayarı yormadan iş yapar. satıp 800 watt geçmen daha iyi olabilir.
  13. Myht

Bilgisayar parçaları uygunmu iyi performans sağlarmı ?

16 gb ram yetmeyebilir günümüzde. Benim bilgisayarım boşta 7-8 oyun açıkken 15-18 arası görüyor. Bahsettiğim oyunlar warzone veya fortnite gibi oyunlar. Bence ramini yükselt.
  14. Myht

Gaming kablosuz Kulaklık önerisi

JBL Quantum One
  15. Myht

Valorant Fps Sorunu!!!!!!

ben bile kendi bilgisayarımda 500-700 arası alıyorum inan gayet normal. Muhtemelen ek programlar kullanmıştır fps arttırmak için.
Geri