myhtai isimli üyenin son içerikleri

1. myhtai

Valorant'ta Alt+Tab atınca bilgisayar kilitleniyor

Sadece mouse imleci gözüküyor, hiçbir şey yapamıyorum. Bilgisayara reset atmadığım sürece problem geçmiyor. Aynı zamanda arkada Skype vasıtasıyla konuştuğum arkadaşlarıma sesim gidiyor ve onları da ben duyabiliyorum ancak bilgisayar onun dışı kilitleniyor yani. Windows 11 kullanıyorum. Çözümü...
  2. myhtai

ARCTIS 1 BAĞLANMIYOR

Çok uzun zamandır bilgisayarımı kullanmıyordum, bugün her şeyi bağladım ve bilgisayarımı açtım. Arctis 1'i, hem Dongle'ı kullanarak hem de şarj kablosunu kulaklığa takarak SteelSeries GG uygulamasından bağlamaya çalıştım. Uygulama bile kablolarda sorun olmadığını söyledi ancak günün sonunda...
  3. myhtai

Arctis 1 bağlanmıyor

Çok uzun zamandır bilgisayarımı kullanmıyordum, bugün her şeyi bağladım ve bilgisayarımı açtım. Arctis 1'i, hem Dongle'ı kullanarak hem de şarj kablosunu kulaklığa takarak SteelSeries GG uygulamasından bağlamaya çalıştım. Uygulama bile kablolarda sorun olmadığını söyledi ancak günün sonunda...
  4. myhtai

Ankara Hukuk vs İstanbul Hukuk

Sizce hangisi ve neden?
  5. myhtai

Game garaj guvenilirmi ve assagidaki sistem nasıl

Site güvenilir ama daha uyguna daha iyi sistem belki bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Sistem işinden emin değilim ama site güvenilir.
  6. myhtai

Aerox 3 Wireless Dongle'ı kayboldu

Merhabalar. Fareyi wireless kullanmama yarayacak bu dongleı nereden bulabileceğim hakkında fikri olan varsa yazarsa sevinirim. Teşekkürler. NOT: Steelseries'in resmi sitesinde var ancak Türkiye'ye gelmiyor.
  7. myhtai

4 kişilik arkadaş grubu olarak oyun arıyoruz

Hocam ilk düşündüğümüz oyunlardan birisi oldu ama şahsen ben Blazing Sails ile arasında kaldım. Sanırım B.S. biraz daha PVP odaklıymış. Biri 400, biri 100 TL. Siz hangisini neden önerirsiniz?
  8. myhtai

4 kişilik arkadaş grubu olarak oyun arıyoruz

Merhabalar. Her türlü öneriye açığız. 500-600 TL civarına kadar önerebilirsiniz, hazır indirimler de var. Önerirseniz sevinirim.
  9. myhtai

Steam hesabıma erişemiyorum

Merhabalar, kısaca problemi anlatayım. Hesabın bir tek mevcut görünen adını biliyorum ancak biliyorsunuz ki steam giriş yaparken o adı değil sanırım o kaydolduğunuz asıl nicki istiyor. Yani steamdeki görünen ad ve isim şifre yazıp giriş yaptığınız ad aynı olmayabilir. 1) O giriş yapmam gereken...
  10. myhtai

itopya vs incehesap hangi sistem daha iyi

temel farkları inceleyelim. 43k: daha hızlı bir ssd 45k: 16 gb fazladan ssd ve 7600'den birazcık daha iyi olan 7600x. ayrıca 45000 liralık bilgisayardaki ssd de işinizi fazlasıyla görür bana kalırsa. benim tercihim incehesap olurdu sanırım. yine de powercolor adlı ekran kartı markasını...
  11. myhtai

itopya vs incehesap hangi sistem daha iyi

ssd için itopya, ram için sizinkisi. bilgisayarım çok hızlı açılsın, kapansın kafasında birisiyseniz ssdsi iyi olan itopya. birkaç saniye daha beklerim ama oyunda birkaç fps daha fazla alayım diyorsanız sizin topladığınız rami iyi olan. bir de sizin topladığınızın işlemcisi de hafiften daha iyi...
  12. myhtai

Yardım Aerox 3 Wireless dongle'ı nereden satın alınabilir?

Farenin Wireless kullanımı için gerekli olan dongle kayboldu. Yenisini nereden temin edebilirim?
  13. myhtai

3.5K Monitör önerisi 144hz ve ustu

Sakın kaçırma. Ben de yeni aldım. İtopya'da büyük indirim var. İndirime zam yapmışlar hatta. 4.300'dü, 4500 olmuş. https://www.itopya.com/viewsonic-27-vx2779-hd-pro-180hz-1ms-hdmi-dp-freesync-hdr10-fhd-superclear-ips-gaming-monitor_u25404 Bütçeyi hafif artırman gerekecek ama. Ben yine de...
  14. myhtai

Öneri Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Bütçe 3K civarı. Void Elite, Arctis 1 ve G435 filan bakındım. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  15. myhtai

3000 TL civarına kulaklık önerisi

Kablosuz öneriniz var mı
Geri