M

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• M
      myjinx, 85K KUSUR TOPLAMA PC başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      diger arkadasla benzer olmuş eline saglık sogutucu konusunda sıvı alacam. sagolasın 1759177712 küçük anakart olması sorun olur mu ? kasa küçük mü o sıvı...
    • M
      matx bir sistem haberin olsun...
    • M
      eyvallah reis. ama işlemciyi 9950x koyacam 3 bin tl için çekirdek düşürmemek daha iyi olur bence. olmuşken tam olsun. bu sistemi toplayacam .eline sağlık.
    • M
      çıkarım sen topla benim ihtiyacım göre.
    • M
      hocam çok fazla bilgi kalabalıklıgı oldu. o yüzden kusruma bakma çok fazla para veriyoruz iyi bir şey olmasını istiyorum. ben şimdi bütçe olarak 90-95k bana...
    • M
      intel ulra 9 285k bu işlemci rtx5070ti ile uyumlu mu ?
    • M
      s s.a hocam bir şey soracam. ilk posta yazdıgım gibi rx 7900xt neden berbat ekran kartı ? videolarda fps iyi gibi.
    • M
      anladım neyse yagrın olsun bır araştıracam sagolun yardım için.
    • M
      ekran kartı 5070 ti ekleyince 87k oluyor. sizce iyi mi o sistem ? işlemcisi nasıl sanırım 20 çekirdek
    • M
      Şöyle anlatayım ben şuan metin2 oynuyorum ve çok fazla client açmam gerekiyor. Ola ki yarın birgün metin2 oynamayı bırakırım. Diger oyunlara yönelerim...
    • M
      ram ve ssd benim attıklarım olmaz mı onların okuma hızı felan daha iyi gibi ? işlemci konusunda hangisi daha iyi ?
    • M
      metin2 işlemci ve ram isteyen bir oyun ben çok fazla anlayan biri degilim bilgisayar parçalarından.
    • M
      Normalde metin2 için alacaktım(20-25 küsür client rahat açmalı ) ama bütçem 80 85k oldugu için online oyunlar içinde iyi olsun isterim fps yüksek akıcı...
    • M
      peki öneriniz nedir ? çok fazla anlamıyorum internete videolarda gördügüm kadarıyla böyle bir şey yaptım. anakart ve diger birleşenler konusunda ne yapmam...
    • M
      Zaptic iyi misin ? Bütçem maks 80 85k. sen gelmişsin bana 100 bin tl lik kasa öneriyorsun ve bunun sadece 75 bini ekran kartı ? ee yan bileşenler ne olacak...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,732
Üyeler
183,009
Son üye
Eyupdis
Geri