diger arkadasla benzer olmuş eline saglık sogutucu konusunda sıvı alacam. sagolasın
1759177712
küçük anakart olması sorun olur mu ? kasa küçük mü o sıvı...
eyvallah reis. ama işlemciyi 9950x koyacam 3 bin tl için çekirdek düşürmemek daha iyi olur bence. olmuşken tam olsun. bu sistemi toplayacam .eline sağlık.
hocam çok fazla bilgi kalabalıklıgı oldu. o yüzden kusruma bakma çok fazla para veriyoruz iyi bir şey olmasını istiyorum. ben şimdi bütçe olarak 90-95k bana...
Şöyle anlatayım ben şuan metin2 oynuyorum ve çok fazla client açmam gerekiyor. Ola ki yarın birgün metin2 oynamayı bırakırım. Diger oyunlara yönelerim...
Normalde metin2 için alacaktım(20-25 küsür client rahat açmalı ) ama bütçem 80 85k oldugu için online oyunlar içinde iyi olsun isterim fps yüksek akıcı...
peki öneriniz nedir ? çok fazla anlamıyorum internete videolarda gördügüm kadarıyla böyle bir şey yaptım. anakart ve diger birleşenler konusunda ne yapmam...
Zaptic iyi misin ? Bütçem maks 80 85k. sen gelmişsin bana 100 bin tl lik kasa öneriyorsun ve bunun sadece 75 bini ekran kartı ? ee yan bileşenler ne olacak...