Webe özel fiyat mağazada farklı bir fiyat çıkarabilir.Birde mağazadan gidip almalısın internetten alıp mağazaya gidip alamıyorsun diye biliyorum.Yani mağazaya gidicen ya da telefonda ara bu sistemi almak istiyorum elinizde stok varmı diye sor kesin çözüm.
Hangi şehirdeysen alacağın sistemin parçaları o mağazada varmı bak varsa hemen alıp sıra yoksa montaj yapıyorlar aynı gün içinde.Bende vatandan aldım, mağazadan malzemeleri alıp kendim evde topladım.İlk defa topladım bi zorluğu yok internette dolu video var izleyerek kolayca yapabilirsin.
Thermaltake stg 200 kasa icinde gelen 650w +80 psu
Ekran karti msi 2x ventus rtx 4060
İşlemci ryzen 5500
Anakart b450m a pro max 2
Sistemi dun topladim dün hic güç gelmedi sisteme .Bugün vatan bilgisayara goturdum psu arizali dediler ayni model kasadan sokup benim kasaya taktilar.Eve gelince...
Arkadaşlar merhaba sistemi yeni topladım işlemciyi aida64 yaziliminda %100 yüke soktuğumda 94 dereceye kadar çıktığını gösteriyor normalmi ?
Birde psu nun +12v beslemesi furmark testi yaparken ve islemci yük altindayken 11.880 v degerinin altina dusmuyor sistem boştayken 12.120v .Yük altındaki...
furmark deniyeyim işletim sistemi kurunca
1707821000
hocam ben direk kasayı değiştirelim dedim orda yardımcı olan kişiye o da kasa seri nosu farklı olur onu yapamayız dediler
Kutuyu önümde açtılar ama teşhirmi diye sorduğumda kasada çizikler olduğu için ayrıldı dendi.Garanti ile bekletmemek için bu olayı yaptılar sanırsam.Bir sorun yaratırmı bu psu bana herhangi bir arızası olup olmadığını deneyebieceğim yöntem varmı hocam ?
Bugün vatan bilgisayara kasayla beraber gittim psunun arızalı olduğunu söylediler başka bir tane aynı model kasa getirdiler içindeki psuyu benim kasaya taktılar bilgisayar çalıştı.Benim merak ettiğim getirdikleri kasada çizikleri olduğu için ayrılan bir kasaymış sanırsam psunun herhangi bir...