Dostum senin algılama sorunun mu var burası 4k ya alınabilecek en iyi f/p monıtorler kategorisi değil Sıcak Fırsatlar kategorisi
1768216875
Attımya sana 5...
Algılama sorunu var galiba montıorun fıyatı zaten bu fıyat aylardır neyın fırsatı bu?
1768216382
Burası En f/p monıtorler kategorisi gibi mi gözüküyor...
Tartışmanızı şu şekil takip ediyordum. Ama sanırım konuşma bitti. Biraz da ben eklemek istedim.
@MikeWill adlı arkadaşın anlayamadığı konu şu sanırım...
su alttakini umarım bana dememişsindir sana bir saattir oyun testlerinin single core performansi olduğunu,kendi attığım ekran görüntüsünde 9700x in 14600kf...
bazen cahil insana laf anlatmamak gerektiğini bir ton laf anlattıktan sonra farkına varırız hocam, iş işten geçmiş olur ama deneyim, deneyimdir engelleyin...
14600kf ni daha güçlü olduğundan emindim ama bir ihtimal sana inanmak istedim bakayım bi videolara diye açtım olm video da ap açık belli çoğu oyunda intel...
Single core da geri olduğunu benim kendi attığım ss de de görebilirsiniz
1766767148
Gerçekten komik işlemci tartışması bilgisayarin sadece oyun aracı...
Dostum anlamiyorsun galiba dediklerimi single core da ryzen 9700x önde diyorum altta bir arkadaş daha yazmış aynısını Oyun Testleri:Single Core,diyorumki...
dostum oyun testleri single core performance zaten hangi siteye girsem intel daha iyi çıkıyor,sen hangi videoyu baz alıyorsun,2.si dediğin kronik sorunlarin...