mystical isimli üyenin son içerikleri

1. M

oyun sıcaklık gösterge programları

arkadaşlar msiafterburner kullanıyodum önceden donanım arşivde abdullah kardeşmizin videolarına cok guzun gpu değerleri var msi afterburner bırakmış başka program kullanıyor galiba o programın adıni bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?Sizin bildiğiniz başka iyi programlar varmı
  2. M

syberia 3d card problemi

Arkadaşlar bugün ablam onlara aldığımız bilgisayarda syberia yüklemis steamden ve 3d card diye bişey cıkmıç açılmıyo dedi bende burdaki bilen arkadaşlara konuyu açmak istedim.Ekran kartında 3 d özelliğimi yok acaba bilgisayarıda yeni aldık ekran kartıda msi rx 580 fena bi ekran kartı değil acaba...
  3. M

msi afterburner ekran kartı problemi

Çok teşekkür ederim bir yanlış anlaşılma oldu aramızda biri oyun önerdi sen farklı sandın yada ben farklı anladım ama yazdığın paylaştığın bilgilerle dediğimden utandım yanlış anlaşılmaz olmus aramızda tekrar dediğim troll için kusura bakma bilgilerin için tekrar teşekkürler
  4. M

Tamam yeğenin bilgisayar olduğu için onlara gittiğimde dediklerini ordan yapıcam tekrar teşekkür ederim hayırlı geceler
  5. M

Tamam teşekür ederim ben yanlış anlamışım o zaman seni kusura bak troll dediğimden dolayı tavsiyeleri deniyeceğim.Ekran kartım acaba amd mi nvidiamı msi rx 580 nvdia amd gbi belli edici şey yazmıyordu yada ben bilmiyorum dediğim gibi konulara çok hakim değilim
  6. M

Güzel kardeşim açtığım konu oyun önerisi verebilirmisiniz mi yazıyo başlıkta ben bir problemimden bahsediyorum onun için bana half life 2 yazıyorsun sadece oyun güzel olabilir benimde 14 sene önce oynadığım oyunda onla bilgisayarda msi afterburn ekran kartımı test etcem lütfen uzatmıyorumda...
  7. M

half life 2 diyorsun bu oyunu ben oynarken pentium 4 bilgisayarda oynuyodum neyse uzatmıcam..
  8. M

Tamam zaten sölediğiniz cok mantıklı geldi.Yegenimin evine gidince denicem teşşekür ederim.Msi rx 580 radeon heralde amd dir ? ryzen amd chipset msi a320 bazoka ama ekran karti üretici markası pek belli olmuyor yada ben anlamıyorum:)
  9. M

Büyük ihtimal amd olmalı sizin kadar bilgili değilim ama msi rx 580 beta driver mı onu bilmiyorum çünkü donanımda bir problem ünlem görmedim w10 kendi buluyor driver zaten bide itopyadan aldım onlar test için önce ekran kartını takmışlar yüklemişler çoğu şeyi galiba sonra ekran kartı hasar...
  10. M

İçimi rahatlattınız yeğene aldık bide biraz takıntı yaparım böle şeyleri merak ettim.Yeğenede diyorum başka oyun yükle oynamaktan yüklemeye vakit ayıramıyo net hızı düştüğü için düzgün oyunda yükletemedim.Bide kasanın yarı parasını ekran kartına veriyoruz onuda kullanamıyosak yada bi problemi...
  11. M

zaten csgo açılmıyor uğraşmıyordumda csgoda sizin dediğiniz bilgileri duymuştum diğer minecraf görüntüsü kötü onuda saymıyorumda donanım arşiv videolarındaki test bakın %60 61 62 68 gbi böle yavaşça artan azalan rakamlar benim yeğeniminkinde %30 sonra %80 oluyr sonra %0 sonra %90 böle kopuk...
  12. M

mystical1 saniye önce Benim yeğene aldığımız bilgisayarda msi afterburn de cs go yüklü onda bakamıyoruz minecraftla valorantta oynuyo yeğenim ama valorant ekran kartı kullanımı 90ları bulmuyo donanım arşivdeki youtube kanalında da valorant %90 bulmuyor ama en azından sabit %60 larda.Bende rakam...
Geri