apex pro mini wireless var ama mini olmasından müzdariptim alınır mı bu, downgrade mi olur?
1789587373
redditteki vs yorumlarına baktıktan sonra vazgeçtim değmez gibi benim senaryomda ama 2700 tl için okey duruyo
piyasada adını duyduğum çoğu fareyi denedim ve kesinlikle favorim viper v3 pro, razerin her v3 faresini denedim son yaptıkları fareler kumar gibi pek beğenmiyorum şahsen, deathadder v3 ve deathadder v3 pro da sorun yaşadım normal deathadder v3 de bağlantı gidip geliyordu kablosu sıkıntılıydı v3...
selamlar, 8 9 aydır viper v3 pro kullanıyorum ve biraz farklı zeminlerde kullandım skatezleri çok çizildi yıpranmış duruyor skatez değiştirmek istiyorum ama nasıl seçmem lazım bilmiyorum, farenin kendi skatezlerine benzer ne alabilirim?
Farklı bir philips makinede de çalıştı kupon teşekkür ediyorum tam da ihtiyacım vardı
1786819323
İptal edip bi üst modelini alacaktım kuponun süresi dolmuş fena paket oldum
Selamlar, küçüklükten gelme pokemon hayranlığım var ve çok uzun zamandır canım pokemon oynamak istiyor, minecrafttaki pokemon modlarını oynuyordum ama o da artık sıkmaya başladı, gerçek bir pokemon oyunu oynamak istiyorum ve onlar da sadece nintendoda var. Sırf pokemon oynamak için nintendo...
ben şahsen bu kartı birkaç aydır kullanıyorum msi shadow 5060ti dan geçmiştim mesela o çok ısınıyordu ama bunda ısı konusunda ya da rpm konusunda hiçbir sorun yaşamadım baya memnunum, ilginç