Güzel kayan,malzemesi kaliteli mousepad önerirseniz sevinirim. 30x25 kullanıyorum.
Ama masa boy pad önerisine de açığım.Ayrıca herhangi bir avantajı var mıdır masaboyu kullanmanın ?
Aerox 3 mouse kullanıyorum mouse sürtünerek kayıyor.Eski mousem yağ gibi kayıyordu zorlanmıyordu.Acaba nasıl bir...
Oldunuz hocam ama şimdi aldığıma daha kargo gelmeden pişman olur gibi oldum :D
Tizleri gerçekten kötüymüş çünkü rtingsteki skordan bağımsız forumda da laf söylemişlerdi tizlerine.Ama eq ayarlarıyla, dolby ile falan belki iyileştirilebilir diye düşünmüştüm.Eq ayarlarına tepkisi iyimiş kulaklığın
herkes çok övdü hs80 i ben de dün akşam sipariş verdim.Blackshark v2 ye de bakmıştım güzel kulaklık onu da önermişlerdi.
Eğer beğenmezsem iade edip blackshark v2 almayı düşünüyorum.Blackshark ı Arkadaşım kullanıyor performansını iyi bulduğunu söylüyordu.Mikrofonu da fena değil, discorddan bize...
Eyvallah hocam çok iyi olur atarsan.
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için akşama sipariş vericem kulaklığı
1712318206
kulaklık dar geliyor mu ? dolby atmos falan kurdun mu hocam izlenimlerin nasıl
steelseries arctis 3 kullanıyordum beni baya hayal kırıklığına uğrattı ve 5 gün önce rahmetli oldu artık.Ben de katılıyorum bu dediğinize, steelseries in uygun fiyatlı kulaklıklarının pek iyi olmadığını düşünüyorum ama sanırım nova 3 ü fena yapmamışlar.
Fpste yinede fena değil dimi ? Ses...
hs80 ve nova 3 arasında kaldım.Yardımcı olabilcek var mı hangisi daha iyidir ? Hs80 çoğu yönden daha iyimiş gibi duruyor ama oyun performansını anlamadım.İnternette çok fazla içerik bulamadım wireless versiyonuyla ilgili videolar var hep.