Mystik isimli üyenin son içerikleri

1. M

Servis raporundaki isim ile faturadaki isim aynı mı olmalı?

Merhaba. 2023 un sonlarında biri tarafından bilmediğim bir platformdan klavye alınmış. Bende ikinci el olarak kendisinden sarın aldım. Arıza olunca servise gönderdim. Servis değişim raporu verdi. Satıcı firma satın alan kişinin platform üzerinden talep oluşturması gerektiği söyledi. Stoklarında...
  2. M

AOC 27 C27G2ZE 240Hz 0.5ms Alınır mı?

Arkadaşın tavsiyesinde sonra 27" 2k bakmaya başladım. Biraz arastirdiktan sonra curved için en az 32" demişlerdi. Şimdi 32" bakmaya başladım. Kafam çok karışık şuan :))
  3. M

Ama bunda ekran 23.8 minimum 27" istiyorum. İşim için ekranı ikiye bölüp çift pencere kullanıyorum.
  4. M

https://www.itopya.com/aoc-27-c27g2ze-240hz-05ms-2xhdmi-dp-va-fhd-curved-freesync-premium-gaming-monitor_u10689 Herkese merhaba. Kullandığım notebook msi pulse i7 13. Nesil rtx 4070 240hz 2k ekran. Monitör alma sebebim daha büyük ekran ve ikinci ekran olarak işimi görmesi. Bu monitör iyi midir...
  5. M

❌İndirim Bitti! SAMSUNG GALAXY TAB S9 (snapdragon 8 gen2) 10.300tl ??

Kısa bir süre önce kulaklık aldım aynı mağazadan. Paketi yırtılmış barkodsuz ve kullanılmış ürün gönderdi. Ptt avm iade ret işlemini mağaza tarafından direk onaylıyor. Mağazaya thh aracılığı ile hakkımı arayacağımı yazınca yok efendim karışıklık olmuş bilmem ne diyip öyle iade onayladı...
Geri