Mythhh isimli üyenin son içerikleri

1. M

Elektrikli Bisiklet Yükseltme İcin Yardım

kaça mal olur kral bilgin varmı?
  2. M

Elektrikli Bisiklet Yükseltme İcin Yardım

ben yaklasık 2 ay once rks rs 3 pro x in 20206 model versiyonunu aldım. 10 Ah bataryaya ve 250w motor gücüne sahip. aıcıkcası ne motordan nede bataryadan hic memnun kalmadım. bunu yükseltme konusunda bir kac kit buldum fakat tam olarak net bilgim yok ama fiyat ve olaylar konusunda bilgi...
  3. M

Valorant mousepad önerisi

bir tane üründe stok yok .D 1774048094 kral biri on sipariş diğerindede kahverengi var sadece
  4. M

ben senin kadar prof oynamıyorum ben yüce 3 takılıyorum wraithtede sorun şu stok yok .D
  5. M

kral hic stok yok hicbirinde
  6. M

Genellikle fps oynayan biriyim. Hız odaklı mousepad istiyorum ama cammı alsam kumaşmı alsam cok karar veremedim. 2kya kadar mousepad onerisi yaparmısınız?
  7. M

Valorant ping sorunu

Merhaba arkadaşlar. Benim internetim 100mbps ve kablo ile baglantı sağlıyorum ve Mersinde yasıyorum. Valorantta ortalama pingim 45-55 ve fifa26dada 75. Oturdugum sehirden dolayı diyebilirsiniz fakat benle aynı sehirde oturup benden dusuk internetle daha fazla ping ms alan arkadasım yok. yani...
  8. M

Maks 3k ps layout gamepad

Fc26 için gamepade ihtiyacım var cakma dualshock 4 ile zorlanıyorum ps layoutlu max 3k olacak şekilde kol önerisi yapamısınız? polling rate yüksek olsun
  9. M

Yardım 5600X Sıcaklık sorunu

sahibinden daha tehlikeli bence daha cok karaborsa vb donuyor
  10. M

MCHOSE A5 Ultra vs Fantech Helios II XD3V3 vs ATK Dragonfly A9 plus vs VXE R1

4k hzde kullanıyorum kankam günde 12 saat civarı 3-4 gün gidiyor tam sarj olması 1 saat anca sürüyor
  11. M

Aldığın yer
  12. M

Hangi uygulama kral araştiriym bende biraz arkadaş için arıyorum da
  13. M

Msi mag coreliquid l240

Msi coreliquid l240 aldım 3700e iş yaparmı sizce daha iyi bir seçenek varmıydı o fiyata? Kule tipi harici sadece sıvı soğutma estetik için (beyaz)
  14. M

Kablosuz rahat oyuncu kulaklığı önerisi.

Ben hiç yaşamadım o tarz şeyler tek eksisi bataryası bence yinede senin tercihin kral
  15. M

MCHOSE A5 Ultra vs Fantech Helios II XD3V3 vs ATK Dragonfly A9 plus vs VXE R1

bende şahsen şuan scyrox v6 var orta boylarda mouse superlight 2 boyutlatında çoğu ele uyar ama a5i canlı gormediğim için yorum yapamayacagım bir site vardı ordan karşılaştıma yapabilirsin mouse şema karşılaştırma yazsan bile çıkma ihtiimali var
Geri