Genellikle fps oynayan biriyim. Hız odaklı mousepad istiyorum ama cammı alsam kumaşmı alsam cok karar veremedim. 2kya kadar mousepad onerisi yaparmısınız?
Merhaba arkadaşlar. Benim internetim 100mbps ve kablo ile baglantı sağlıyorum ve Mersinde yasıyorum. Valorantta ortalama pingim 45-55 ve fifa26dada 75. Oturdugum sehirden dolayı diyebilirsiniz fakat benle aynı sehirde oturup benden dusuk internetle daha fazla ping ms alan arkadasım yok. yani...
Fc26 için gamepade ihtiyacım var cakma dualshock 4 ile zorlanıyorum ps layoutlu max 3k olacak şekilde kol önerisi yapamısınız? polling rate yüksek olsun
bende şahsen şuan scyrox v6 var orta boylarda mouse superlight 2 boyutlatında çoğu ele uyar ama a5i canlı gormediğim için yorum yapamayacagım bir site vardı ordan karşılaştıma yapabilirsin mouse şema karşılaştırma yazsan bile çıkma ihtiimali var
27 inch seviyosan msi mag 276cxf onerimdir yeni bir monitor ama tilt ozelliği aşırı kısıtlı. illa 24 msi bakamnı onermem aoc lenovo gibi markalara bakabilirsin