Merhaba arkadaşlar Gigabyte b 650 Eagle anakartım var kasadaki fanların yerini değiştirdim galiba yanlış yerlere taktım kasa kendi kendinne donuyor önceden böyle bir sıkıntı yoktu şu anda SYS fan 2 soketinde kasanın fanları var 4 tane CPU OPT soketinde sıvı soğutmanın pompası var CPU fan...
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartımı kasaya dik olarak konumlandırmak istiyorum. Kasam bunun için uygun mu? Ekran kartı yatay halinden daha çok ısınabilir mi? Veya oyunlarda FPS anlamında performans düşüşü yaşar mıyım? Dik koymak için kablo bulamadım bilen kullanan arkadaşlar önerirse sevinirim.
merhaba arkadaşlar sadece cs oynuyorum biostan pbo vs açtım undervolt yaptım bu zamana kadar hep nvdia ekrann kartı kullandım onun ayarlarını biliyorum fakat ilk amd ekran kartım olduğu için bana bütün ayarları gösterebilirmisiniz veya bunla ilgili bi video vs varsa oda olur amacım sadece fps ve...
Merhaba arkadaşlar böyle bir sistem topladım OC yapmak istiyorum sıvı soğutmam Corsair nautılas 360 anakartım Gigabyte B650 Eagle işlemcim ve ekran kartım başlıkta yazıyor anlık olarak sadece CS ve Valorant oynuyorum bolca FPS istiyorum
16x2 corsair 5600 cl36
rx 9070 xt
gigabyte b650 eagle...
hocam anlamak istemiyorsun galiba herşeyi dört dörtlük bilsem konu niye açıyım hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuz şurda fikir veren 2 3 kişi var gerisi konuyu kirletmekten başka bi işe yaramıyor önerin fikrin varsa söylersin
https://www.itopya.com/vodafone-v2-amd-ryzen-7-7800x3d-xfx-swift-radeon-rx-9070-xt-16gb-32gb-ddr5-1tb-m2-ssd-oem_h30433 hocam bu sistemi 1 2 yükseltme yaparak almak istiyorum benim kartıma peşin fiyata 3 taksit yapıyor itopya burda bana örebileceğin yükseltme varmı gaming gen vade koyuyor
anladım peki bana 85000 95000 arası güzel bir sistem önerebilir misiniz?
1765124215
bu hazır sisteme ryzen 77800x3d özelleştirme yapsam kendi işlemcisiyle performansından daha iyi olurmu
dediğim gibi kendim tek tek parçaları almak istemiyorum birde daha önce bilgisayarlarım oldu fakat hiç kendim toplamadım az çok bişeyler biliyorum ama yinede kendim toplamak istemiyorum sorun vs olmasın diye
ben toplamayacağım toplatmam gerekiyor böyle mağazalardan hazır sistemde almak istemiyorum güvenemiyorum nedense yine en uygunuda burası gibi bileşen seçimleri nasıl olmalı her parçayı tek tek farklı satıcıdan alıp onunla uğraşmak istemiyorum
zaten almadım arkadaşlar çöp yazıcağınıza hangi bileşenleri değiştireceğimi söyleseniz daha iyi olmazmı bu kadar toxic olmaya gerek yok anlayan biri olsam böyle bir konu açmazdım zaten bende emin olamadığım için konu açıp fikir almaya çalışıyorum gelen yorumlara bak çöp çöp çöp
Merhaba arkadaşlar, yarın Tebilon bilgisayara gidip kendime bir sistem toplatacağım. Bütçem 95000, hazır sistemlere çok sıcak bakmıyorum kendim böyle bir sistem topladım, topladığım sistemde genelde CS oynayacağım. Bu sistemle Low ayarlarda ortalama ne kadar FPS alırım veya bu fiyata kendi...