Kilitlersen sorun olmaz bence. Kapılar kilitlenmediği için hırsızlık olabilir. Kendi yurdumda hiç böyle bir şey duymadım ama belli olmaz. İlk zamanlar biraz daha dikkatli ol. Kendi tavsiyem eşyalarını sürekli isteyen, kullanan olursa rahatsızlığını erkenden belirt. Benden jilet isteyen bile...
Yani dediğim gibi senin bilgisayarında hangi mod bu işlevi görüyor bilmiyorum. Benim laptopumda standart mod olarak geçiyor. Sendeki karşılığını internetten biraz bakarak bulabilirsin muhtemelen.
Muhtemelen oyun açarken otomatik olarak RTX ekran kartını devreye sokan bir mod vardır ancak daha önce hiç GIGABYTE arayüzü kullanmadığım için bilmiyorum.
1695236424
Rica ederim. Hayırlı olsun yeni bilgisayarın.
Arkadaşlar yurttaki masa küçük geliyor. Hem laptopu hem de klavyeyi defteri vs. sığdıramıyorum. Laptopu koymak için işaretlediğim yere raf yapabilir miyiz bir şekilde. Böylece laptop kalkınca yer açılmış olur. Ancak masaya yurt malı olduğu için vida vs. takamam tabi ki. Aklıma çift taraflı ve...
Turbo Boost kapatman lazım oyun oynamadığın zamanlarda. En azından benim bilgisayarımda öyleydi. Bende de aynı modelden var sadece özellikleri farklı.
1694866194