myusuf54 isimli üyenin son içerikleri

1. myusuf54

Valorant Sesli Sohbetten küfür ettiğim adam dava açabilirmi?

Bence seni korkutmak istemiş. Sanki başarmışta. Bir şey olacağını sanmıyorum.
  2. myusuf54

Kyk erkek öğrenci yurdu

Kilitlersen sorun olmaz bence. Kapılar kilitlenmediği için hırsızlık olabilir. Kendi yurdumda hiç böyle bir şey duymadım ama belli olmaz. İlk zamanlar biraz daha dikkatli ol. Kendi tavsiyem eşyalarını sürekli isteyen, kullanan olursa rahatsızlığını erkenden belirt. Benden jilet isteyen bile...
  3. myusuf54

Dizüstü bilgisayar klavye ışığı çalışmıyor

Ekran aydınlatma ayarlarını gösterir misiniz? Ekran fotoğrafını. Aynı cihazı kullanıyorum.
  4. myusuf54

Laptopumun pil sağlığı normal mi?

Geçen sene ekimde almıştım. Neredeyse 1 yıl olmuş. Genel olarak oyun amaçlı kullandım. Pil sağlığı 91.8 olmuş. Bu kadar düşüş normal mi?
  5. myusuf54

Yüksek FPS ama kasıyor

Monitör kaç hertz?
  6. myusuf54

3070TI 6800H 32GB RAM Asus Rog Strix oyunlarda düşük performans

Bu değerler normal geldi bana. 1695427646 Agresifte değilse agresife alıp deneyin.
  7. myusuf54

Sakarya internet kafe önerisi.

Arkadaşlar Sakarya çarşıda düzgün bir internet kafe var mı? Oyun amaçlı.
  8. myusuf54

gpu mux switch nasil kullanilir

Yani dediğim gibi senin bilgisayarında hangi mod bu işlevi görüyor bilmiyorum. Benim laptopumda standart mod olarak geçiyor. Sendeki karşılığını internetten biraz bakarak bulabilirsin muhtemelen.
  9. myusuf54

Muhtemelen oyun açarken otomatik olarak RTX ekran kartını devreye sokan bir mod vardır ancak daha önce hiç GIGABYTE arayüzü kullanmadığım için bilmiyorum. 1695236424 Rica ederim. Hayırlı olsun yeni bilgisayarın.
  10. myusuf54

Bence sadece pilde kullanacağın zaman dahili ekran kartını kullan. Şarjda kullanırken harici ekran kartını (RTX) kullan.
  11. myusuf54

Kyk masasına laptopu yükseltmek için raf yapabilir miyim?

Laptop standlarının altında ayakları oluyor. Yani bana pekte yer açmış olmuyor. 1695235207 Altının boş olması gerekiyor. Klavye ve fare koyacağım.
  12. myusuf54

Kyk masasına laptopu yükseltmek için raf yapabilir miyim?

Arkadaşlar yurttaki masa küçük geliyor. Hem laptopu hem de klavyeyi defteri vs. sığdıramıyorum. Laptopu koymak için işaretlediğim yere raf yapabilir miyiz bir şekilde. Böylece laptop kalkınca yer açılmış olur. Ancak masaya yurt malı olduğu için vida vs. takamam tabi ki. Aklıma çift taraflı ve...
  13. myusuf54

tuf gaming FX507C4 laptop ısınma sorunu

Turbo Boost kapatman lazım oyun oynamadığın zamanlarda. En azından benim bilgisayarımda öyleydi. Bende de aynı modelden var sadece özellikleri farklı. 1694866194
  14. myusuf54

Çift kanal ram ne kadar etki eder?

15-20 FPS için zahmete giremem. Eğer ilerde yetersiz kalırsa o zaman düşünürüm. Sağ ol.
Geri