myzre. isimli üyenin son içerikleri

1. myzre.

Oyunun Son Harfi ile Yeni Bir Oyun Yaz.

Stardew valley
  2. myzre.

Vatan RTX 5060 - RTX 5060ti Sistem Karşılaştırması?

42 kya varda intel u5 245 ile intel b580 12 gb
  3. myzre.

Min 2cm ama Yükseltilebilen Ekran Kartı Tutucu Önerisi

Bozukpara koy kral
  4. myzre.

Razer Kraken Te 2'den Hangi Kulaklığa Geçmeliyim ?

O kulaklık değişilmes gibi tas gibi kulaklik
  5. myzre.

Ktc Monitör Tercih Edilir mi

Gayet güzel monitör hocam
  6. myzre.

Çözüldü✓ 7800x3d mi? 9800x3d mi?

gerek yok ya 9800x3dye bence
  7. myzre.

Çerçeve Yasa Meclisten Geçti

https://www.instagram.com/reels/DFxQ2gUtY6y/ 1786403402 İYİ partiliyiz artık
  8. myzre.

Eski Bilgisayarımı Revize Ediyorum.

bendeki anakart 7k mesela 9700x içinde yeterli sapphire pulse b850 wifi kardeşimde colorful b650 white var oda çok yeterli bu işlemci için çok çok iyi anakarta gerekyok fakat dediğim gibi bütçe varsa alınır zaten 5 6 aya piyasa uçar
  9. myzre.

ramler çok iyi senin 6000e 30 sweetpot sayılıyor işlemcide tam fp 105 watt modunda 7800x3d ile yarışabiliyor gayet güzel sistem hocvam sadece ben anakarta o kadar para vermezdim sıvı soğutucusuz bile soğur o işlemci yinede 360 alarak çok rahat soğutacaksınız tamamen bütçe meselesi yopksa sistem...
  10. myzre.

5080 için min 750 lazım hocam yinede power fiyatları inanılmaz pahalı değil 3060da hala çok sağlam kart ama türkiyuede herseye sürekli zam geldiği için ne kadar erkense o kadar iyi olutyor
  11. myzre.

yeterli psu o kadar sistem toplamışken 3060 satılıp amd alcaksan 9060xt 16 gb nvidia istiyosan 5060ti 16 bakılabilirki bu ekran kartlarını alsan bile psu yeterli memnunsun zaten bütçede yoksa zorlama hiç
  12. myzre.

İlk AMD GPU Kullanimimda Yapmam Gerekenler Nedir?

efsane monitör
  13. myzre.

16 yaşından sonra daha ne kadar boy atılır ?

Tamsmen genetiklr alakali süt spor hiç yok bende obezin teki sayilirim yani ona ragmen heryil uzuyorum 18 yasindayim suan 190
  14. myzre.

2k Monitör Önerisi Kaliteli ?

6-7k bütçede dedikleriniz biraz zor hocam maalesef fazeon alabilirsiniz onlarinda genelde dcip3 az oluyor
  15. myzre.

İlk AMD GPU Kullanimimda Yapmam Gerekenler Nedir?

Hayırlı olsun hocam gigabyte 9060xt aldınız diye tahmin ediyorum
Geri