Merhabalar. Resimdeki ürünü satın almak istediğimde siparişe izin veriyor. Normalde gümrük sınırı yok mu? farklı bir uygulama mı oluyor bu ürün için. Satın alsam elime ulaşır mı? bilgisi olan yardımcı olursa memnun olurum.
Arkadaşlar 10.000 TL ye kadar alınabilecek oyun için kullanabileceğim monitör tavsiyesi istiyorum. 4K olursa daha iyi olur. Fiyatı biraz yüksek olup düşme durumu olan yada belirttiğim bütçede şuan alınabilecek modeller olursa tavsiyelerinize açığım. İkinci el de garantili olursa düşünebilirim.
Beyler çektim bir taneç Cloud 3 wireless bir ara 3000 tl seviyesinden satıldı. Ona göre bu fiyat bandında Corsair mi tercih edilmeli. Yoksa 3000 tl seviyesinde Hyperx Cloud 3 wireless mi daha mantıklı.
hepsiburada üzerinden 25 Aralıkta sipariş vermiştim gönderilmedi iptal ettim. Daha uyguna trendyoldan sipariş geçtim hemen gönderdiler anlamadım. Acaba sorunlu ürünleri trendyol üzerinden eritmeye mi çalışacaklar. Gelsin bakalım görelim.
Kesinlikle uzak durulması gereken bir soğutucu. Her anakart için aynı mıdır bilmiyorum ama anakart vidalarını gevşetmeden kesinlikle takılmıyor. Ömrümde takmakta bu kadar zorlandığım bir işlemci soğutucusu hatırlamıyorum. Anakartı kesinlikle yamultuyor. Çentikli soğutucuları tavsiye etmiyorum.
Ekran kartınızı sıfır mı aldınız bilmiyorum. Genelde mining yapılan kartlara bios mod yapıyorlar fan devamlı çalışıyor. Aldığım ekran kartında başıma gelmişti. Orijinal biosunu yüklerseniz düzeliyor.