şuanki telefonumla geçici bir süreliğine idare etmeyi düşünüyorum veya şuankini satıp yurtdışı daha uygun bir modelde alabilirim fakat dediğim gibi e sim olayını hiç bilmiyorum o nasıl oluyor tam olarak ?
peki benim bir sorum olucak cihaz tek fiziksel sim ve e sim olsa dahi 8 ay kullanabilir değil mi birde e sim olayı nasıl oluyor yine kendi hattım ve numaram geçerlidir değil mi
Arkadaşlar merhabalar yurtdışı iphone 15 pro almayı düşünüyorum fakat tereddütte kaldım acaba çift fiziksel sim olarak kullanabilir miyim diye tüm 15 prolar çift sim mi üretiliyor acaba veya bunu nasıl anlayabilirim ?
hocam çok teşekkürler sorunum halloldu cansın eyvallah cidden rahatladım yani yalnız tek bir sorum olucak chrome donanım hızlandırmayı açsam bir şey etki eder mi ne gibi etkisi olur açabilir miyim ?
Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce bilgisayarımı formatladım ve twitch hesabıma giriş yapmak istediğimde Tarayıcınız şu anda desteklenmiyor. Lütfen önerilen tarayıcılardan birini kullanın veya buradan ayrıntılı bilgi alın diye uyarı veriyor nasıl çözebilirim bunu Google Chrome kullanıyorum.
katılıyorum ama ben acaba fps oyunları için tn panel alsam ileride pişman olur muyum dedikleri gibi görüntüsü kötü ve soluksa diye düşünüyorum
1659157462
aldıktan sonra pişman olmaktan korkuyorum ya dedikleri gibi görüntü soluk veya kötüyse
Bende o şekilde düşünüyorum diyebilirim ama birkaç kişiye daha danıştım ve dönüşleri şöyle oldu asus bu işte gerçekten iyi tn panelin dedikleri kadar soluk olduğunu anlamazsın bile.