MzeR isimli üyenin son içerikleri

1. MzeR

Yardım İphone 15 prolar çift sim mi?

E-sime geçtiğimde sonrasında tekrardan fiziksel sime geçersem de aynı numara ve tarifeden devam edeceğim dimi süreç nasıl işler acaba
  2. MzeR

şuanki telefonumla geçici bir süreliğine idare etmeyi düşünüyorum veya şuankini satıp yurtdışı daha uygun bir modelde alabilirim fakat dediğim gibi e sim olayını hiç bilmiyorum o nasıl oluyor tam olarak ?
  3. MzeR

peki benim bir sorum olucak cihaz tek fiziksel sim ve e sim olsa dahi 8 ay kullanabilir değil mi birde e sim olayı nasıl oluyor yine kendi hattım ve numaram geçerlidir değil mi
  4. MzeR

Arkadaşlar merhabalar yurtdışı iphone 15 pro almayı düşünüyorum fakat tereddütte kaldım acaba çift fiziksel sim olarak kullanabilir miyim diye tüm 15 prolar çift sim mi üretiliyor acaba veya bunu nasıl anlayabilirim ?
  5. MzeR

Twitch Tarayıcınız şu anda desteklenmiyor hatası nasıl çözülür ?

o zaman hiç açmayayım hocam sağolun
  6. MzeR

halloldu hocam teşekkürler 1702312670 peki donanım hızlandırmanın bilgisayarın performansına veya herhangi bir şeye etkisi var mıdır ?
  7. MzeR

hocam çok teşekkürler sorunum halloldu cansın eyvallah cidden rahatladım yani yalnız tek bir sorum olucak chrome donanım hızlandırmayı açsam bir şey etki eder mi ne gibi etkisi olur açabilir miyim ?
  8. MzeR

olmuyor ya yapabileceğimiz başka bir şey var mı
  9. MzeR

denedim uzantıları komple kaldırıp ta denedim fakat maalesef sonuç değşmiyor
  10. MzeR

evet yüklü ve çok sinir bozucu bir şey
  11. MzeR

chromede kalarak çözebilmemin bir yolu bulunmuyor mu yani ?
  12. MzeR

teşekkürler ama chrome de kalmak istiyorum mümkünse
  13. MzeR

Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce bilgisayarımı formatladım ve twitch hesabıma giriş yapmak istediğimde Tarayıcınız şu anda desteklenmiyor. Lütfen önerilen tarayıcılardan birini kullanın veya buradan ayrıntılı bilgi alın diye uyarı veriyor nasıl çözebilirim bunu Google Chrome kullanıyorum.
  14. MzeR

Tn panel olup 0.5 ms mi yosa IPS panel olup 1ms monitör mü alınır ?

katılıyorum ama ben acaba fps oyunları için tn panel alsam ileride pişman olur muyum dedikleri gibi görüntüsü kötü ve soluksa diye düşünüyorum 1659157462 aldıktan sonra pişman olmaktan korkuyorum ya dedikleri gibi görüntü soluk veya kötüyse
  15. MzeR

Tn panel olup 0.5 ms mi yosa IPS panel olup 1ms monitör mü alınır ?

Bende o şekilde düşünüyorum diyebilirim ama birkaç kişiye daha danıştım ve dönüşleri şöyle oldu asus bu işte gerçekten iyi tn panelin dedikleri kadar soluk olduğunu anlamazsın bile.
Geri