N.I.N.C.O isimli üyenin son içerikleri

1. N

Yardım Wolfenstein the Old Blood 20 fps

Oyunu zor bela sabr ede ede 30 fps de bitirdim :D
  2. N

Hayır maalesef
  3. N

Bilgisayara görüntü gelmiyor klavye ve fare çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım sorunsuz çalışıyorken çift monitör yapmak istedim ve yaptım oldu sonra kapattım bir süre sonra açtım pc çalışıyor ama görüntü gelmiyor ve klavye fare de çalışmıyor parçaları arkadaşın bilgisayarında denedim çalışıyor hepsi sonra arkadaşın evinde denedik açıldı ama...
  4. N

hayır steamden aldım yükledim
  5. N

Monitör açılırken Çözünürlük dışı hatası

Bilgisayarı toplarken çok bütçem olmadığı için F/P ürünlerini tercih ettim genelde monitör kısmında ise Everest m-635 23.8" 6ms 75 Hz modelini aldım ve açılırken her zaman çözünürlük dışı hatasını alıyorum iki defa sonrasında ekran geliyor sebebini bilen var mı acaba ekran kartı da bu sorunda...
  6. N

Yok dostum malesef fps sabitleme ayarı yok tüm ayarlara baktım değiştirdim tek tek denedim olmadı bu sorun genel olarak yaşanıyormuş galiba ama çözümünü bulamadım ayarları sıfırlamakta işe yaramıyor.
  7. N

Ryzen 3 3100 + GTX 1660 SUPER sisteme PSU önerisi

Ben bu psu yu donanım arşivinin videosundan görüp aldım v2 versiyonunu ve gayet iyi olduğunu söylemişti bakabilirsiniz
  8. N

Hayır oynamıyorum da neden öyle dedin ki anlamadım kötü tarafını bana da açıklar mısın acaba haklıysan bende değiştiricem
  9. N

Sharkoon SHP V2 650W +80 gayet güzel ve fiyatı uygun bir psu bence düşün derim ben kullanıyorum çok memnunum
  10. N

Malesef tüm ayarları kontrol ettim değiştirdim ama sonuç aynı 1610309116 8 Gb kardeşim
  11. N

Merhaba arkadaşlar bir süredir bu sorunu çözmeye çalışıyorum ne yaptıysam çözemedim bir türlü Wolfenstein the Old Blood oyununda sabit 29 fps alıyorum grafik ayarları high da olsa low da olsa fark etmiyor çok can sıkıcı bir hal aldı sistemim şu şekilde: Ryzen 5 3600 Msi Rx 5500 xt Gigabayt...
Geri