Merhaba arkadaşlar bilgisayarım sorunsuz çalışıyorken çift monitör yapmak istedim ve yaptım oldu sonra kapattım bir süre sonra açtım pc çalışıyor ama görüntü gelmiyor ve klavye fare de çalışmıyor parçaları arkadaşın bilgisayarında denedim çalışıyor hepsi sonra arkadaşın evinde denedik açıldı ama...
Bilgisayarı toplarken çok bütçem olmadığı için F/P ürünlerini tercih ettim genelde monitör kısmında ise Everest m-635 23.8" 6ms 75 Hz modelini aldım ve açılırken her zaman çözünürlük dışı hatasını alıyorum iki defa sonrasında ekran geliyor sebebini bilen var mı acaba ekran kartı da bu sorunda...
Yok dostum malesef fps sabitleme ayarı yok tüm ayarlara baktım değiştirdim tek tek denedim olmadı bu sorun genel olarak yaşanıyormuş galiba ama çözümünü bulamadım ayarları sıfırlamakta işe yaramıyor.
Merhaba arkadaşlar bir süredir bu sorunu çözmeye çalışıyorum ne yaptıysam çözemedim bir türlü Wolfenstein the Old Blood oyununda sabit 29 fps alıyorum grafik ayarları high da olsa low da olsa fark etmiyor çok can sıkıcı bir hal aldı sistemim şu şekilde:
Ryzen 5 3600
Msi Rx 5500 xt
Gigabayt...