N-sar isimli üyenin son içerikleri

1. N-sar

Yardım 2.el aldığım sata ssd nin okuma yazma değerleri normal mi?

nasıl yapılıyor o bilgi verirseniz sevinirim 1749914745 alta doğru azalanları anlayamdım
  2. N-sar

Yardım 2.el aldığım sata ssd nin okuma yazma değerleri normal mi?

Arkadaşlar ikinci el samsung evo 500gb sata ssd aldım test ettim en baştaki değerler ürünün internetti ozelikleri ile uyuşur ama alttakileri anlayamadım bu aldığım ürünün sıfır satılan...
  3. N-sar

İzopropil alkol Önerisi

Dalma erezyon makınelerine lazım oluyor.Dönüş yapmasam bizi içeri attıracan yani
  4. N-sar

İzopropil alkol Önerisi

nerde oturuyon bende bidonla var ufak fıs fıs şişesinin içine koyar veririm sana sıknıt yok
  5. N-sar

TVS Jüpiter 125 En güvenlı lastik

Jüpiter 125 için en güvenli olacak lastiği almak istiyorum marka olarak mıchleın tercihim olur internette mıchleın ın City Grip2 110/70-12 bu lastiği uyuyormuş sanırım ama bende tam anlayamadım önerilerinizi bekliyorum
  6. N-sar

YOLDA GİDERKEN DİREKSİYON KİLİTLENMESİ

Ustaya götür direksyon kutusunda ya da direksyon beyninde arıza olabilir
  7. N-sar

2000TL kulak içi bluetooth kulaklık

Hayırlı günler arkadaşlar başlıkta ki gibi 2000TL bütçe şimdiden teşekkürler
  8. N-sar

Yardım Forza 4 lıve sunucularına bağlanaılamıyor hatası

Yani oyuna girerken xbox uygulamasından oturumumu kapattım sonra oyuna girdim birdaha oturumu kapattım başlarken ki ekrandan zaten oyun tekrar kapandı açıldı bir daha girdim olmadı öyle 1716222980 yotube da biri komple sıfırdan yeni hesap açarak çözmüş ama şimdi o kadar ilerledik yeni xbox...
  9. N-sar

olmadı ya 1716148444 olmadı
  10. N-sar

Arkadaşlar sanırım oyunda çevrim içi olmam ile alakalı sıkıntılar var internetim valorant oynarken falan böyle anı pıng çıkmaları falan oluyor bazen acaba ondan ötürü mü forza da çevrimiçi olamıyorum
  11. N-sar

Çay ocağının rezistansından tozlar cikiyor zehirli mi?

Arkadaşlar 2-3 gündür suyun rengi bı değişik di bugün fark ettik rezistans patlamış içinden beyaz tozlar cikiyor suya karışıyor zehirli mi bu tozlar bileniniz varmi videoyu asagya koydum
  12. N-sar

Öneri PC için Gamepad önerisi

Tamamdır çok teşekkür ederim e fotball ı bi türlü oynayamadım ya kalavye ile basıyorum tuşa hiç tepki yok
  13. N-sar

ne fark olur xbox la bunun arasında yani oynaycağım oyuna göre üst düzey gibime geldi sanki ürünler de şuan
  14. N-sar

https://www.amazon.com.tr/MSI-S10-04G0020-EC4-FORCE-GC20-WHITE/dp/B09K6FH76B/ref=sr_1_6?adgrpid=118340370125&dib=eyJ2IjoiMSJ9.E_lwQmvlmZdt7TJvPgEjBo11XNIiA6AJQNsomd09f7K25mVGCNiS4t64uPBupHoTDiqo1jXwpJaFKkOQHAYHIJUV4d9KyOx4fNMqNBucf5f_nHhrWhY2ZoYnlJLKd4QBb0IwDau27SwIJwwFH7c0btAPSViveifhnopxgjW6vJz...
  15. N-sar

1,5-2K
Geri