cs gıbı rekabetçı fps oyunları çok oynamıyorum amacım yıllardır kullandığım 75hz TN panel monıtorumden kurtulmaktı gozlerım korleşmeye başlamıştı çunku artık keleşın havalanması oyunun yazılımsal bır sorunu değilmi monitor ile ne gıbı alakası olabılır?
ya benım ıçın goruntu kalıtesı onemlı aslında hz aman aman onemlı değil 75hz tn panel bı monıtorum var artık kurtulmak rahat rahat bı dızı fılm ızlemek ıstıyorum
Fiyatı bayabir düşmüş sizce 1080P ler arasında en F/P sımıdır bana bu fıyat bandında en kralı bu gıbı geldı ne dersınız
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g4-ls25bg400euxuf-25-1ms-240hz-fhd-hdr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html
ben sıze bıldıklerım kadarını anlattım belkı bu durumdan daha az zararla çıkabileceğiniz yollarda vardır ben vebale girmek istemem bu durumda en sağlıklsı bır avukata danışmanız one göre bir yol seçmenız
şimdi şöyle kenara altın koyabilmeniz için çalışmanız lazım sigortalı olarak çalaşırsanız maaşnız yuzde yirmi beşi diye bılıyorum kesılıyor çalışma meselesınde ıkı seçenek var eğer usta isenizin yani asgeri ücretten daha fazla ücretler ile çalışacak bir elemansanız işletmeyle anlaştığınız...