Arkadaşlar ikinci el samsung evo 500gb sata ssd aldım test ettim en baştaki değerler ürünün internetti ozelikleri ile uyuşur ama alttakileri anlayamadım bu aldığım ürünün sıfır satılan...
Jüpiter 125 için en güvenli olacak lastiği almak istiyorum marka olarak mıchleın tercihim olur internette mıchleın ın
City Grip2 110/70-12 bu lastiği uyuyormuş sanırım ama bende tam anlayamadım önerilerinizi bekliyorum
Yani oyuna girerken xbox uygulamasından oturumumu kapattım sonra oyuna girdim birdaha oturumu kapattım başlarken ki ekrandan zaten oyun tekrar kapandı açıldı bir daha girdim olmadı öyle
1716222980
yotube da biri komple sıfırdan yeni hesap açarak çözmüş ama şimdi o kadar ilerledik yeni xbox...
Arkadaşlar sanırım oyunda çevrim içi olmam ile alakalı sıkıntılar var internetim valorant oynarken falan böyle anı pıng çıkmaları falan oluyor bazen acaba ondan ötürü mü forza da çevrimiçi olamıyorum
Arkadaşlar 2-3 gündür suyun rengi bı değişik di bugün fark ettik rezistans patlamış içinden beyaz tozlar cikiyor suya karışıyor zehirli mi bu tozlar bileniniz varmi videoyu asagya koydum