N-sar isimli üyenin son içerikleri

1. N-sar

Öneri Samsung Odyssey G4 25" 240 Hz 1 Ms Ips Alınır mı

cs gıbı rekabetçı fps oyunları çok oynamıyorum amacım yıllardır kullandığım 75hz TN panel monıtorumden kurtulmaktı gozlerım korleşmeye başlamıştı çunku artık keleşın havalanması oyunun yazılımsal bır sorunu değilmi monitor ile ne gıbı alakası olabılır?
  2. N-sar

hangı model hocam atarmısınız bulamadım ben
  3. N-sar

ya benım ıçın goruntu kalıtesı onemlı aslında hz aman aman onemlı değil 75hz tn panel bı monıtorum var artık kurtulmak rahat rahat bı dızı fılm ızlemek ıstıyorum
  4. N-sar

Fiyatı bayabir düşmüş sizce 1080P ler arasında en F/P sımıdır bana bu fıyat bandında en kralı bu gıbı geldı ne dersınız https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g4-ls25bg400euxuf-25-1ms-240hz-fhd-hdr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html
  5. N-sar

Icra Haciz Hakkında.

dedıklerınız doğru ama bunlar çok zaman alan işler olduğu için boyle soyledım iş oralara gelene kadar çok surunuyor insanlar
  6. N-sar

Icra Haciz Hakkında.

ben sıze bıldıklerım kadarını anlattım belkı bu durumdan daha az zararla çıkabileceğiniz yollarda vardır ben vebale girmek istemem bu durumda en sağlıklsı bır avukata danışmanız one göre bir yol seçmenız
  7. N-sar

Icra Haciz Hakkında.

yani dediğim gibi karar sizin ama her zaman parça parça odemek en sağlıklısı oluyor boyle durumlarda parça parça odemeye bakın
  8. N-sar

Icra Haciz Hakkında.

şimdi şöyle kenara altın koyabilmeniz için çalışmanız lazım sigortalı olarak çalaşırsanız maaşnız yuzde yirmi beşi diye bılıyorum kesılıyor çalışma meselesınde ıkı seçenek var eğer usta isenizin yani asgeri ücretten daha fazla ücretler ile çalışacak bir elemansanız işletmeyle anlaştığınız...
  9. N-sar

Icra Haciz Hakkında.

serbest meslekmı yoksa çalışanmısnız
  10. N-sar

🔥İndirim Xiaomi Tv Stick 4k 2nd Gen Android Medya Oynatıcı Dolby Vision & Hdr10+ 2949 TL

peki anladım teşekkurler iyi akşamlar
  11. N-sar

🔥İndirim Xiaomi Tv Stick 4k 2nd Gen Android Medya Oynatıcı Dolby Vision & Hdr10+ 2949 TL

hocam bilginiz varmıdır şimdi ben bu ürünü bilgisayar monıtorunun hdmı girişine taksam çalışırmı
  12. N-sar

❌İndirim Bitti! Thermalright Lga 1700 Mavi Güçlendirme Kiti (Tf7 Macunlu) - 409 TL

tam olarak nedir bu aparat ne işe yarııyor
  13. N-sar

Aoc 25g4kur 24.5 Monitör Alınır mı ?

bütçen ne kral 1780860424 aynı konuyu iki defa açmişssin ban yersın haberın olsun
  14. N-sar

❌İndirim Bitti! 💣 Günün Bombası 22.00’De! Süre Kısa, Stok Sınırlı. Kaçırma!

bu nasıl bır sınır hocam ya mılletın elı çok hızlı yada (:
  15. N-sar

❌İndirim Bitti! 💣 Günün Bombası 22.00’De! Süre Kısa, Stok Sınırlı. Kaçırma!

hahahahha flash bellek 64 gb oda aha sımdı eskı zamlı fıyata dondu
Geri