n00b isimli üyenin son içerikleri

1. N

MAVİ EKRAN HATASI MİNİDUMP OLUŞMUYOR

Oyunu ilk açtığımda kaspersky böyle bir hata veriyor mavi ekranla bir ilgisi olabilir mi?
  2. N

Bios ayarlarında bir problem yok her şey açık dediğim gibi aktif olarak emülatör kullanıyorum. Gameloop ve Ld playerı diğer emülatörlerde hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.
  3. N

Şimdi sorunum şu normalde pc sorunsuz günlerce çalışıyor hiç bi hata almıyorum problem yok, fakat afk journey in pc oyununu ve google chrome u ya da ld player ı aynı anda açtığım da 15-30dk aralıklarla mavi ekran yiyorum. Ld playerda multi ekran yapıp aynı anda 4 ld player sanal emilatör açsam...
  4. N

EKRAN KARTI FAN DURUYOR GİBİ OLUP TEKRAR ÇALIŞIYOR

Biosta ve afterburnerda auto yap stock ayarlarda çalıştır, muhtemelen ayarları değiştirmişsindir kanımca problem olsa %100e aldığında da aynısını yapardı durup çalışırdı... Sorunsuz çalışıyor ise problem ayar kaynaklıdır diye düşünüyorum ben de.
  5. N

Fan ı msı afterburner da %100 e alıp denedin mi?
  6. N

Kasanın hava sirkülasyonu iyidir. Denildiği gibi durup belli bir sıcaklığın üzerinde çalışmaya başlıyor. MSI afterburner ile sabit çalıştırabilirsin ama gereksiz yorarsın. Bir de yük bindiğinde sıcaklık coşup fan çalışmıyor ise ozaman sıkıntı var demektir. Bende gigabyte aourus gtx 3090 var...
  7. N

Arkadaşlar şu arabaya baksanıza

Aynen 1,3 multijet ödüllü bir motor , Puntolarda triger zincirli, Bütçene göre benim fikrimi sorarsan pevgeot alacağına punto al geç..
  8. N

Ryzen 5 7500f MPK Rtx 4070 arasında darboğaz oluşur mu

Var dostum var da yaşanan darboğaz sıkıntı yaratacak boyutta değil. Adamlar karşılaştırmaları teknik veriler ışığında yapıyor. Arada çok büyük uçurum yok ise zaten sorun yaratmıyor bu yaşanan darboğaz hissetmiyorsun, ama bu olmadığı anlamına gelmiyor.
  9. N

Ryzen 5 7500f MPK Rtx 4070 arasında darboğaz oluşur mu

Şimdi burada bütçe önemli, Ben gözümü kararttım takıntım var minimum darboğaz olsun diyorsan amd ryzen 9 7950x3d al geç, Ama AMD Ryzen 5 7500F MPK ve GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB ile yaşanacak darboğazı da hissetmezsin emin ol akıcı oynarsın bir sıkıntı yaşatmaz.
  10. N

Birader de 2008 punto var aracın 3. sahibi olarak 7yıl önce satın aldı 130bin kmdeyken. Araç şuan 298binde daha 1 kere yolda kalmadı. Ufak tefek problemler çıktı ama parçaları ucuz ciddi bir masraf çıkarmadı. Bir araştır derim..
  11. N

Medikal bir firmada çalışıyorum 17 yılda kullanmadığım şirket arabası kalmadı. Bu aracın dizeli denk geldi şirket bir bayiden borcuna karşılık almıştı ,7 ay kadar kullanmak zorunda kaldım. Belli bir km den sonra ön panel lunapark gibi ne kadar arıza lambası varsa yanıyor çok fazla kronik...
  12. N

Kasamdaki USB 3.0 portu 2.0 hızında çalışıyor

Kasanın ön panel usb bağlantılarını anakart ta doğru pin e taktığına emin misin?
  13. N

ALT+TAB Yapınca Ekran Titremesi

Evet aynı ayarlar amd ekran kartlarında da var. Bir de özellikle chrome da v.s. titreme yaşayanların problemi genellikle yenileme hızı ayarlarıyla alakalı sanırım birkaç videoya denk geldim sorun yaşayanların bir çoğu Hz i düşürünce problem çözülmüş. Drop sorunu da driver ile ilgiliymiş.
  14. N

ALT+TAB Yapınca Ekran Titremesi

Bende pc de emülatör açınca buna benzer ama daha minimal bir titreme oluyordu. Bu sorun ile ilgili birkaç video izledikten sonra Nvidia denetim masası ayarlarını izlediğim videolara göre düzenledim sorun çözülmüştü.
  15. N

Ekran kartım monitörüme görüntü göndermiyor

Ekran kartının güç kablolarını doğru taktığına emin misin? Sorun sonradan oluştuysa da bence garantiye göndermeden başka bir pc de mutlaka bir dene ekran kartını derim.
Geri