n0ct34 isimli üyenin son içerikleri

1. n0ct34

Çözüldü✓ Laptopumda xbox gibi bazı uygulamalarda ekranda beyaz noktalar çıkıyor

5000 serisi çıkana kadar bu laptopu idarelik kulanıyorum monitörün kendinden bir displayport kablosu çıktı fakat laptopta bildiğiniz gibi girişi yok. o yüzden hdmi kablosu aldım umuyorum monitörde değil laptopta bir sorun vardır sabah durduk yere mavi ekran yedim sitelerde dolaşırken zaten...
  2. n0ct34

laptopun ekranı kırık tamamen hiçbirşey gözükmüyor o yüzden monitör aldım zaten.
  3. n0ct34

merhaba laptop kulanıyorum ama ekranı kırıldığından hdmi ile bir monitöre bağlıyorum monitör technopc quantom PG27 modeli driver felan kuruluyormu pek bilmiyorum onun haricinde geforce experience driverleri güncel
  4. n0ct34

başlıktaki gibi xbox gibi uygulamalarda aşağıdaki gibi beyaznoktalar çıkıyor
  5. n0ct34

Yardım Asus scar 18 i9-14900HX,4080 sorun çıkarır mı ?

sizin yerinize biraz araştırma yaptım birçok forum birkaç bu konuyla alakalı güvenilir kişilerden video izledim 13. nesil ve 14. nesil işlemcilerin hepsinde aynı sorun var gibi görünüyor hx ve h modelleride aynı şekilde bence intel işlemcilere hiç girmeyinki zaten 13. ve 14. nesilerin hepsi...
  6. n0ct34

Yardım Asus scar 18 i9-14900HX,4080 sorun çıkarır mı ?

kanki seyahat çok sık etmiyorsan kesin şekilde laptoplardan uzak dur git kendine masaüstü diz hem daha yüksek performans hemde daha ucuz fakat illede laptop istiyorsan bu laptop gayet iyi ekran kartı gücü 175w kağıt üzerinde gayet iyi bir değer i9-14900hx işlemcisinde sorun yok bildiğim...
  7. n0ct34

Çözüldü✓ Tamamen Beyaz 80k-85k Sistem Toplamak İstiyorum

Bütçem 80k-85k arası olarak değiştirildi yardımda bulunursanız sevinirim 1723753058 bütçeyi ayarladım 80-85k arası pc toplamada bir bilgin varsa yardımda bulunursan sevinirim :)
  8. n0ct34

Çözüldü✓ Tamamen Beyaz 80k-85k Sistem Toplamak İstiyorum

Merhaba aklımda beyaz bir sistem kurmak var bütçem 80k-85k arası hyte y60, asus tuf gaming gt502 gibi gösterişli içindekileri güzel gösteren bir kasa istiyorum şimdiden yardım edenlere çok teşekür ederim sistem yeni nesil olursa sevinirim
  9. n0ct34

Çözüldü✓ Merhaba monitörlerim için 2li vesa standı arıyorum yardım edebilecek varmı

merhaba Samsung T450 LF27T450FQRXUF 27" adlı ve Technopc Quantum PG27 adlı iki monitörüm bulunmakta. Arasamda çok anlamadığım için, 2li vesa standı bulamadım bu iki monitör için, rica edersem yardımda bulunabilecek varmı şimdiden yardım edenlere teşekür ederim
  10. n0ct34

Çözüldü✓ oyuncu koltuğu mağaza önerisi xdrive

Xdrive'ın sitesinden sipariş edin isterseniz, kargo ücretsiz zaten. ilahi gidip mağazadan alacaksanız maalesef yardımcı olamayacağım.
  11. n0ct34

Çözüldü✓ 2 Monitör Ve 1 Kasa İçin Bir Masa Alacağım. Ne Kadar Boyutta Bir Masa Almalıyım?

... Monitörler Samsung T450 LF27T450FQRXUF 27" Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" Kasa İse Corsair 4000D Airflow RGB Ölçümleri "uzunluk" X "genişlik" şeklinde belirtmenizi rica edeceğim
  12. n0ct34

Çözüldü✓ merhaba arkadaşlar bir monitör almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar https://www.amazon.com.tr/dp/B083S89GJR/ref=asc_df_B083S89GJR1690288200000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B083S89GJR&linkCode=asn&th=1 bu ürünü almak istiyorum yardım edebilirmisiniz
Geri