Sadece boşluk kısmında çok az bir ses var ama ofiste kullandığım önceki membran'a göre kat be kat iyi. Gerçekten 400 TL'ye göre alınabilecek en iyi klavye diyebilirim.
İndirimde emeği geçen kimse Allah razı olsun. Bu kadar premium bir klavye beklemiyordum 400 TL'ye göre.
Yeni kullanıcı kuponuyla vs. daha da düşüğe satın alınabilir. axess 5 taksit, diğer bankalara 3 taksit.
Son 1 yılın en düşük fiyatıymış. Anakart modeliyle ilgili pek bilgim (alınır mı alınmaz mı vs.) yok. Görsele tıklayarak yönlenebilirsiniz. Satıcı güvenilir diye biliyorum.
Donma problemi bundan mı kaynaklıdır bilmem ama i3 12100f bir tık zayıf kalıyor diye biliyorum o ekran kartı için. Daha doğrusu oynayacağın oyun ve çözünürlüğe göre değişir. 1080p'de çok sorun yaşamazsın ancak 2k'da işlemci bir tık yetmeyebilir.
Hocam genellikle monitörün OSD menü ayarlarından yapılıyor. Source, input source, input gibi monitörün görüntü kaynağının alacağını belirleyeceğin alan.
Orada Auto Input - Auto Search gibi bir seçenek varsa direkt iptal et.
Resmen 1 haftamı yedi namussuz ayar :D
Affedersiniz başka bir konu başlığında çözümü yazmıştım.
Sorunun kaynağı diğer ekranım HDMI ile bağlıydı ve Input ayarlarında Auto Search aktifti. Kablo takılıyken windowsta kapalıysa her 8 saniyede bir falan auto aradığı için sinyal gönderiyormuş. Bu da laga sebebiyet veriyor. Şu an sorunsuz...
Beyler sorunu çözdüm.
2 ekranım var birisi HDMI diğeri DP ile bağlı.
HDMI olan ekranımda auto-input tarzı bir ayar var. Açık olduğu için windowsta o ekran etkin değilken auto-sync ediyor. Her auto sync ettiğinde de böyle takılıyormuş.
Desteğiniz için teşekkürler.