N1GHT isimli üyenin son içerikleri

1. N1GHT

Cs2 En Sevdiğiniz ve En Güçlü Silah

galilden nefret ederim. Dümdüz dursam bile mermi bazen cross'a gitmiyor.
  2. N1GHT

Bazı Geceler Çok Kötü Uyanıyorum

Rica ederim ben bir şey yapmadım. Bir de gitmen gereken yerin psikolog olacağını sanmıyorum. Psikologlar depresyon, travma sebepli uyku bozukluklarına bakar sen böyle bir durum yaşamadıysan psikoloğun bir şey yapabileceğini pek sanmıyorum. Sen yine de biraz araştır nedir ne değildir diye ona...
  3. N1GHT

Bir ara bende yaşadım. Uykuya dalar dalmaz çınlama geliyor arkadan korku filmlerindeki gibi fısıltı tarzı sesler duyup uyanıyordum. Sonra kendi kendine düzeldi. Ramazanda yaşamıştım olayı sürekli yat kalk yaptığım için olmuş olabilir ama sende durum ne bilmiyorum. 2 aydır düzelmiyorsa ve artık...
  4. N1GHT

Uyku Felci olabilir. Çok sık olması normal değil gibi bir uzmana danış.
  5. N1GHT

Windows 11 Ekran Görüntüleriniz

6. N1GHT

Şu An Ne Oynuyorsunuz?

God of War
  7. N1GHT

Freedos İşletim Sistemi

Bilgisayarda herhangi bir işletim sistemi olmadığı anlamına geliyor. USB yardımıyla kendin kurman gerek.
  8. N1GHT

Pc Nasıl Toplanır Zor Mu

Deneyim açısından iyi olur fakat parçalar çok pahalıysa ve yapamam diyosanız risk alıp almamak size kalmış. Ama yapılmayacak şey değil gözünüzde büyütmeyin.
  9. N1GHT

Pc Nasıl Toplanır Zor Mu

Nazik olman lazım onun haricinde neyi nereye nasıl takacağını iyice öğren öyle giriş. Temiz bir görünüm istiyorsanız kablolama yorabilir.
  10. N1GHT

Spor ile ilgili tüm sorularınızı cevaplıyorum

Teşekkür ederim. Bilek için bir şey yapamıyorsak öyle mi kalacak, spor harici farklı bir yöntem var mı?
  11. N1GHT

Spor ile ilgili tüm sorularınızı cevaplıyorum

Bileklerimi nasıl kalınlaştırabilirim?
  12. N1GHT

Yeni Bir Girişimim Var Ve Size Çok İhtiyacım Var

Hocam arayüz çok kullanışlı elinize sağlık. Fakat daha ilk girdiğim üründen uyuşmazlık çıktı. AMD Ryzen Threadripper 9960X modelinin satıcısına gittiğimde AMD Ryzen Threadripper 1900X ürünü ile karşılaştım. Diğer ürünlerde böyle bir problem var mı bilmiyorum fakat ilk girdiğim üründe böyle bişey...
  13. N1GHT

Portal 2 Başarım fullüyorum yardımınıza ihtiyacım var

Selam arkadaşlar. Daha önce portal 2 oynamamış fakat sahip olan birine ihtiyacım var. Yardım etmek isteyen varsa yazabilir mi? Şu iki başarımım kaldı.
  14. N1GHT

Ekran kartım tam performans çalışmıyor?

Anladım deneyeceğim. Dediğim gibi 10 FPS artması bile kâfi benim için. Yardımınız için teşekkür ederim.
  15. N1GHT

Ekran kartım tam performans çalışmıyor?

Voltaj ayarına bende bulaşmayacağım. Sadece bellek hızını arttırmak tatmin edici seviyede FPS farkı oluşturur mu? Hikayeli oyunlarda 10 fps artması yeterli.
Geri