N1GHT isimli üyenin son içerikleri

1. N1GHT

Ekran kartım tam performans çalışmıyor?

Anladım deneyeceğim. Dediğim gibi 10 FPS artması bile kâfi benim için. Yardımınız için teşekkür ederim.
  2. N1GHT

Voltaj ayarına bende bulaşmayacağım. Sadece bellek hızını arttırmak tatmin edici seviyede FPS farkı oluşturur mu? Hikayeli oyunlarda 10 fps artması yeterli.
  3. N1GHT

Peki OC'yi hangi yöntemle yapmamı önerirsiniz. Yavaş yavaş arttırıp oyunda mı deneyeyim?
  4. N1GHT

İmzadaki sistemi kullanıyorum. Kartıma OC yapmak istedim, stres testi eşliğinde 20 mhz arttırdım ve core clock sürekli dalgalanmaya başladı. Chatgpt'ye sorduğumda kartımın tam performans çalışmadığını söyledi. Olması gereken stok full boost hızı 1900 mhz civarı iken benim kartım 1700'lerde...
  5. N1GHT

Öneri Bilgisayar için hoparlör önerisi

Philips Claw's prism Bu iki ürünü buldum bütçem aşağı yukarı bu şekilde. İkisinden biri alınır mı, alınmazsa bu bütçede önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  6. N1GHT

Kingdom Come Deliverance 50 tl

Kişiye göre değişir. Bence mükemmel bir oyun.
  7. N1GHT

CASIO SAATLER 600 KÜSÜR TL

Çok güzel olmuş elinize sağlık
  8. N1GHT

Artık oyun işi boş geliyor

Biraz teknoloji detoksu yapıp kafa dinleyin. Meditasyon yapın odak süreniz artsın. Biraz ara verdiğinizde özleyip oynamaya başlayacağınızı düşünüyorum. Meditasyon yapın dememin sebebi büyük ihtimalle odak süreniz düşük. Kaç saatlik oyun kim oynayacak da bitirecek kafasıyla bakıyorsanız...
  9. N1GHT

Artık oyun işi boş geliyor

Hikayeli oyunlar keyif verir kültür kazandırır, fakat rekabetçi oyunlar bana da boş gelmeye başladı artık. E sporcu değilsen vakit kaybı.
  10. N1GHT

Kafayımı bozdum sizce aklıma neden böyle şeyler geliyor

Film izlemeyi azalt
  11. N1GHT

Beyaz Kurt haklı(Eren ve Özge videosu)

Hiç konuşulacak tartışılacak konu kalmadı da böyle gereksiz kimseye bi faydası olmayan insanları gündeme sokuyorlar. Prim vermeyin arkadaşlar.
  12. N1GHT

Kendinizi şımartmak için ne satın alırdınız?

Rolex Daytona
  13. N1GHT

Yağlı cilt için jel & sabun önerisi

Trendyol Geçenlerde bunu aldım 1 kere kullandım ciltteki yağı komple götürüyor kupkuru oluyor cildiniz. Bende daha çok tecrübe edemedim fakat düşünürseniz diye attım yine de.
  14. N1GHT

Hem ucuz hem kaliteli kitap arıyorum diyenlere

Bu tarz yayınlar derken neyi kast ediyorsunuz hocam. İyi bir yayın olduğunu nasıl anlayacağız?
  15. N1GHT

Irkçılık hakkında düşünceleriniz neler?

tamamıyla bir saçmalık. Hiçbir açıklaması yok.
Geri