Rica ederim ben bir şey yapmadım. Bir de gitmen gereken yerin psikolog olacağını sanmıyorum. Psikologlar depresyon, travma sebepli uyku bozukluklarına bakar sen böyle bir durum yaşamadıysan psikoloğun bir şey yapabileceğini pek sanmıyorum. Sen yine de biraz araştır nedir ne değildir diye ona...
Bir ara bende yaşadım. Uykuya dalar dalmaz çınlama geliyor arkadan korku filmlerindeki gibi fısıltı tarzı sesler duyup uyanıyordum. Sonra kendi kendine düzeldi. Ramazanda yaşamıştım olayı sürekli yat kalk yaptığım için olmuş olabilir ama sende durum ne bilmiyorum. 2 aydır düzelmiyorsa ve artık...
Deneyim açısından iyi olur fakat parçalar çok pahalıysa ve yapamam diyosanız risk alıp almamak size kalmış. Ama yapılmayacak şey değil gözünüzde büyütmeyin.
Hocam arayüz çok kullanışlı elinize sağlık. Fakat daha ilk girdiğim üründen uyuşmazlık çıktı. AMD Ryzen Threadripper 9960X modelinin satıcısına gittiğimde AMD Ryzen Threadripper 1900X ürünü ile karşılaştım. Diğer ürünlerde böyle bir problem var mı bilmiyorum fakat ilk girdiğim üründe böyle bişey...