çok boş adamım lütfen engelleme :DDDDDDDDDDDDDDD
1732348853
soytarı ya hala boş adam falan diyo büyük soytarı cidden bununla tartıştım bide yazık bana. işi...
ya dur ama matematikten girdin konuyu değiştirdin sonra bana konuyu ben değiştirmişim muamelesi yaptın. lütfen yapma böyle şimdi sen böyle iddialı iddialı...
sana hemen şimdi numaramı atabilirim ve şu an beni arayabilirsin sonrasındada hemen burada hangimizin rezil olduğunu bu postun altında paylaşabiliriz. hemen...
matematik benim işim diyen adam roketsan, kale arge, kale pratt, tei gibi firmalarla talaşlı imalat üzerine çalışan makine mühendisiyle konuştuğunun...
yorumu okumadım bile. hayatında kaç tane high end monitör kullandın bilmiyorum ama hiç kullandığını sanmıyorum. çok gülüyorum böyle bir şey bildiğini sanıp...
7800x3d ile araya çok fazla fark koyamadı 9800x3d. overclock açık bir işlemci ama türkiyede çoğu insan overclock ile uğraşmak pek istemiyor o yüzden bi...
cs2 için fazla diyenlerin cs2 ile çok alakası olmadığını düşünüyorum. cs2 şu anda optimizasyon olarak özelliklede yeni source engine ve armory update'inden...