mourinho ile fatih terim kıyaslamak soytarılıktır. kendinizi komik duruma düşürmeyin. neden bütün galatasaraylılar birbirinin aynısı. mourinho galatasaraya gelseydi şu an bütün galatasaraylılar dünyanın en iyi teknik direktörü muamelesi çekiyordu. çok zavallı geliyor uzaktan bakınca.
hönkürdüm sdfljfkhdsgsdgosdgsdgsd. poor you diyorum sana hristiyanca. çoğul ek kullandı var mı bi problem burda birkaç yüz kişi noel şapkası koyacağız birkaç yüz kişi deme çoğunluk demek ve çoğul ek kullanılması gerekiyor sen gidip takkeni takabilirsin :)
https://www.gaming.gen.tr/urun/473700/asus-rog-strix-xg259qns-24-5-inc-380hz-0-3ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-esports-gaming-monitor/?ref=akakce
bu var.
cs2 ölü oyun yapıcak bişey yok. sadece senin benim gibi hayatını vermiş insanlar mecburen oynuyor tektük. şahsen valoranttan nefret ediyorum mecburen cs oynuyorum.
amazonda ilgili redditte bi araştır istersen. ben de çok severim amazonu ama onun da rezillikleri çok var yani. hiçbir firma süt değil. benim demek istediğim şey her firmanda böyle şeyler nadiren de olsa yaşanır. bi firmayı bu kadar lekelemek normal değil.