n3xhan isimli üyenin son içerikleri

1. N

QCY T13 anc birbirine bağlanmama sorunu

Geçen ayda T13 anc modelini aldım ve hiç bir şey yapmamama rağmen bı anda 2 kulaklık arasında olan bağlantı kesildi 2si ayrı kulaklıklar oldu telefona sağ tarafı bağlayınca sol bağlanmıyor sol tarafı bağlayınca sağ bağlanmıyor yt üzerinde resetleme vs yazıyordu denedim ama hala aynı sorun devam...
  2. N

Hangisini tercih etmeliyim

Selamlar ben genel olarak valorant,ets2,CS2 oyunlarını oynarım ve 2 sistem gördüm arada az bi fiyat farkı var ve karar veremiyorum 1 sistem İ5 3470 Rx570 4gb 8gb ram 120ssd 2 sistem İ5 4670 Gtx 1060 6gb 8 GB ram 250gb ssd 2. Sistem 1.den 1k fazla bir fiyat sizce değer mi 1k fazla vermeye...
  3. N

oyunu ssd ye kurmak mantıklımı

öncelikle selamlar bilgisayarımda 1 adet 240gb ssd var ve windows kurulu olduğu için windows dosyalarından geriye 190gb yer kalıyor 1 adette 1tb hdd var valorant indireceğim valorantı ssd ye indirirsem oyun hızlanırlmı yoksa boşuna mı ssd ye indirmiş olurum
  4. N

Acil yardım edermisiniz

Ekran kartını çıkarmam gerekiyormu Ekran kartını çıkartmam gerekiyormu
  5. N

Acil yardım edermisiniz

Bilgisayarda normal takılırken AMD uygulamasından gpu ölçeklendirmeyi açtım ve ekranıma Out of range hatası geldi ve gitmiyor biraz da eski bir monitör kullanıyorum ne yapmam gerekiyor
  6. N

7k-9k laptop önerisi

liseye giden kardeşime yks için laptop bakıyoruz bütçe 7k-9k oyun için değil okul ve dersler için olucak ne önerirsiniz
Geri