hocam onda sıkntı yok scretch çözünürlük ayarı var kapatsamda aynı denedim masaüstü çözünürlüğüyle aynı oluyor ekran kartı ayarlarıda nvdia denetim masasında genel ön ayar performansta ek ayarlarda güç modu maximum performans, düşük geçikme ultra ve doku süzme yüksek performansta
1781791449
asus...
yani prime b450m-a kullanıyorum ortalama giriş seviyesi mouse falan 8k değil 1k tuf gaming k3 gen 2 klavye ve rog gladuis 3 core var başkada öyle bir ekipmanım yok
yani prime b450m-a kullanıyorum ortalama giriş seviyesi mouse falan 8k değil 1k tuf gaming k3 gen 2 klavye ve rog gladuis 3 core...
anladım hocam yani bilgisayara indirdiğim öyle bir uygulama yok arkplandaki herşeyi kapatıyorum herzaman bütün oyunlarım orjinal bilmediğim hiçbir şeyi indirmiyorum anakart ile alakası olabilirmi acaba pcle 3.0 olması ile vs
hocam valla AAA oyunlarda hiçbir sorun yok gpt ye falan sordum gayet normal dedi kullanımları valoranttada normal w değerlerinde 60w falan kullanıyor galiba psudan bende şüpheleniyorum ama cok etkisi yok gibi olsa diğer AAA oynulardada olurdu diye düşünüyorum
Haklısınz hocam ama bi sorun yok yani ramlerde xmp açık 3600mhz tüm değeler normal diğer oyunlardada sıkıntı yok normal ne yapacağım bilmiyorum
1781779272
aklıma başka bir sorun gelmiyor normal değil çünkü rx 580 le bile daha çok fps alıyordum işlemcim yine okadar kötüde değil her türlü bir...
Hocam iyi günler, ben rx580 r5 5600 16gb dual chanel ile valorantta 400 fps civarı alıyordum rtx 5070 ve 2k 300hz geçtim fakat fpsim 300 lerde gezerken ateş edince 200 lere düşüyor nerdeyse internetten benzer testlere bakıyorum böyle bir sorun yok 400fps altına inmiyor aynı sistemli testler...