NaberCanısı isimli üyenin son içerikleri

1. N

HDD sorunu içindeki veriyi kurtarmam lazım.

Evet çıkıyor diski başlat yazısı bastığım zaman hata verdi ve başlatması. En son vazgeçip ne olacaksa olsun diye bastım ama bir şey olmadı. 1769663212 Linux kurmadan testdisk I denemiştim yapay zeka ile sizin yorumunuzu görmeden önce sadece ana depolama(c)you gördü. Diğerini görmedi testdisk...
  2. N

farklı bir kablo denemedim kişisel bilgisayara gidince bir deneyeyim. 1769620489 Şuan kendi bilgisayarıma bağladım. Disk 0 olarak gözüküyor yapabileceğim bir şey var mı? Veri kaybı olmadan acaba.
  3. N

O zaman şimdilik bu seçeneği eliyorum. İçindekileri kurtarmam lazım. Teşekkür ederim. 1769588349 Linux daha önce hiç kurmadım, kullanmadım. Kurabileceğim bir kaynak önerebilir misiniz? Bir de windows için ayrı kurabilir miyim yoksa sıfırdan pc ye linux mu kurmalıyım. Kurabileceğim eski bir...
  4. N

Merhaba. Elimde Seagate barracuda 2tb HDD var. 10-15 yıl önce almıştım. Son zamanlarda bilgisayar yavaşlayınca HDD leri kontrol edeyim dedim. Bu HDD %4 sağlığı kalmış, hatalar falan birikmiş 4000-5000 hata vardı. okuma yazması 20-50mb olmuş. Bu gün ise bilgisayar açılırken f2/del ekranında...
  5. N

Çözüldü✓ Asus rog strix b850-a wifi wireless sorunu

Evet şu anda Windows 11 kurulumunu bitirdim. Asus driverhub direkt wi-fi güncelledi. Şu an sıkıntısız kullanabiliyorum. Teşekkürler bilgi ve ilginiz için.
  6. N

Zamanın ayırdığın ve sıkılmadan cevapladığın için teşekkür ederim. Windows 11 kuracağım bende.
  7. N

Windows 10'da beceremedim. Windows 11 kuracağım. Siz Windows kaç kullanıyordunuz?
  8. N

Linkte windows 11 için var ama windows 10 için yok. Windows 10 için varsa göremedim?
  9. N

Merhaba, yardımınız için teşekkür ederim. Bunu bir deneyeceğim. Bana linkini atabilme şansınız var mı? Lan driverlarını buldum ama wifi olanı bulamadım.
  10. N

Merhabalar. Normalde kablo ile internete bağlanıyordum ama şuan kablosuz kaldım. Ben de bu anakart ile gelen wifi adaptörünü taktım ama nedense wifi ağları görünmüyor. Adaptörü mü görmüyor driver mı eksik bir türlü anlayamadım. BİOS ayarlarında wifi açık gözüküyor. Lakin kullanamıyorum. Sorun...
  11. N

Merhabalar, bu 2 PSU gözüme çarptı. Sizce nasıl?

Teşekkür ederim. Güzel bilgi ve tavsiyelerin için.
  12. N

FSP markası iyi sanırım onlara bakayım. Teşekkür ederim. 1739796539 750w almak yerine 1500 tl fazla verip 850w alayım diye düşündüydüm. yanlış mı olur? 1739796599 Evet vatan kısıtlıyor. Hızlıca elime gelsin istiyorum. Amazon da ertesi gün teslim seçeneği varsa o da olabilir. Böyle olursa...
  13. N

Merhabalar. Kullandığım sistem için 850W PSU almak istiyorum. Bu ikisi güzel gibi gözüküyor. Sizlerin önerdiği var mı acaba? Vatan bilgisayardan almayı planlıyorum. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim...
  14. N

Çözüldü✓ Yeni sistem topladım, oyun 5-15 dakika sonra kapanıyor.

Oyuna girdiğim zaman işlemci genel olarak %60-80 arası çalışıyor. 1739611836 PSU yu test ettik. Tam yükte bile besleyebiliyor parçaları ama oyun oynarken pc komple güç kesiyor. anakarta 2. 8 pin i takmadık ondan olabilir mi?
  15. N

Çözüldü✓ Yeni sistem topladım, oyun 5-15 dakika sonra kapanıyor.

Yazmayı unutmuşum occt de test yapınca hiç bir şey olmuyor. 1739603990 Farklı bir psu da deneme şansım yok şuan da. Son çare olarak sıfır alacağım gibi. Şansıma boşta psu bulamadım. Deneme için kullanabileceğim.
Geri