Nabukadnezar isimli üyenin son içerikleri

1. N

Öneri Ortalama 30000 TL ye alınabilecek laptop önerisi

Arkadaşımın bir laptopa ihtiyacı var. Ortalama 28-30k civarı bütçe cs de vs 150 fps civarı yeterli olacaktır. Lenovo Loq lar şuan aklımda daha iyi önerisi olan var mı?
  2. N

Yardım cPanelde html kodlarını nasıl göreceğim?

Neyden bahsettiğinizi tam olarak anlamadım
  3. N

Opencard Admin Panelde Ürün Boyutu

Web sitemde opencard sistemi var.Kategori sistemini seçtikten sonra açılan ürün sayfasındaki satır başına ürün sayısı 3 bunu 6 yapmam gerekiyor.Lakin opencard sistemi biraz karışık olduğu için admin panelde bulamadım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  4. N

Yardım cPanelde html kodlarını nasıl göreceğim?

Bir arkadaşımın sitesindeki bir kodun düzelmesi gerekiyor.Basit bir işlem ama html kodlarının yazılı olduğu yeri bulamıyorum cPanel hiç kullanmadım. Yüzlerce kod php dosyası var ama html kodlarının yazılı olduğu dosyayı bulamadım dosya yöneticisindeki neredeyse her kodu açtım yardım ederseniz...
  5. N

Depolama Gereğinden Fazla Dolu

olmadı hocam
  6. N

Depolama Gereğinden Fazla Dolu

Geçenlerde bir program indirdim kurulum yaparken hata aldım çünkü bilgisayarda windows isminde türkçe karakter vardı.Bunun için internetten bulduğum bir çözümü(yeni birwindows kullanıcısı açıp regeditle ismi değiştirdim sonra ikinci açtığım kullanıcıyı sildim) uyguladım isim değişti ama sonra...
  7. N

Dokunmatiği Bozulan Telefondan Bilgi Kurtarma

bilgisayara bağlayınca dosyalarda HiSuite adlı bi uygulama gösteriyor bu uygulamada usb ile bağlandıktan sonra birkaç işlem yaptıktan sonra dosyaları görebiliyorum ama telefonda işlem yapamıyorum çünkü bilgisayarı telefona bağlayınca mouseyi çıkarmak durumunda kalıyorum 1702747323 hocam pc var...
  8. N

Dokunmatiği Bozulan Telefondan Bilgi Kurtarma

5-6 senedir kullandığım huawei p10 lite telefonum dün düşme sonucu sol alt tarafından kırıldı ve ekranın sol kısmından siyah bir şerit şeklinde siyah ekran oluştu ve en önemlisi dokunmatiği bozuldu bozulmaktan kastım şudur:ekran kendiliğinden sürekli bir yerlere tıklıyor. Bu yüzden...
  9. N

Öneri 20kya Laptop önerisi

Tamamdır kanka baktım gayet iyi
  10. N

Öneri 20kya Laptop önerisi

Arkadaşlar 20kya gaming laptop önerir misiniz?
  11. N

Ekran kartı kullanımı %0

Sağolun tekrar teşekkür ediyorum
  12. N

Ekran kartı kullanımı %0

Teşekkür ediyorum sağolun, bir sorum daha olucak az önceki görselde ekran kartı sıcaklığı 0 dı şurda da 50 civarı durum hala normal mi
  13. N

Ekran kartı kullanımı %0

Yeni aldığım monster notebookta kontrol merkezindeki yerde oyun açık değilken ekran kartı kullanımı %0 gözüküyor. Acaba sürücüleri yükleme konusunda bir hata yapmış olabilir miyim ya da durum normal mi
  14. N

Retail lisansımı yeni freedos bilgisayara nasıl taşırım?

Retail lisansımı yeni freedos bilgisayara taşımak istiyorum daha öncede bu tarz bi konu açmıştım ama biraz yüksek seviyeden anlattı sanırım konuyu bilmeyen biri olarak bana anlatırsanız sevinirim.
  15. N

TYT Matematik ve TYT Biyoloji Kitap Önerisi

Biyolojide tyt için palmenin paf ve psf kitapları harikadır. Genel olarak palme sevmesemde bi incelemenizi tavsiye ediyorum. Paf olan konu anlatımı föyü psf olan soru föyü ikisini aynı anda götürerek iyi bi seviyeye gelirsiniz
Geri