nabulepato isimli üyenin son içerikleri

1. N

Kasamdan elektriksel cızırtı sesi geliyor

Sağolun hocam iyi geceler
  2. N

Hocam çok sağolun hepiniz cevaplar için, bu sesin windowstayken daha az bir şekilde gelmesi normal midir ?
  3. N

Eminim hocam ondan
  4. N

Mouse sesimi hocam oluyor sizdede
  5. N

Bendede kulağımı çok yaklastirmazsam duyulmuyor bide mouse hareket ettirince ses geliyor ayni yerden
  6. N

Sizce garantiye göndermeli miyim bide anakarttan gelmesi garip geliyor banada
  7. N

İyi geceler hocam daha öncede duymuştum coil whinei ama onun sesi böyle kesik kesik değildi bendeki ses böyle acaba başka bir arıza olabilir mi 1724182342 Bilmiyorum
  8. N

Merhabalar daha öncede konu açmıştım ancak videoyu atamamiştim bilgisayar yük altında değilken anakartt işlemci tarafından elektriksel cızırtı sesi geliyor nedeni nedir pc 3 haftalık ses videodakininin aynısı neden geldiğini merak ediyorum
  9. N

1724002939 Hocam ses yükleyemiyorum 1724003326 Bir sorum daha olacak oyun oynarken elektrikler kesilmişti sesin onla ilgisi olabilir mi?
  10. N

Hocam coil whine sadece aşırı yük altindayken gelmez mi bende boştayken geliyor windowstayken 1724001008 B
  11. N

Merhabalar vatandan 3 hafta önce aldığım sistemden yük altında değilken anakart işlemci tarafından elektrik sesi gibi cizirti sesi geliyor oyundayken fan seslerinden çok az duyuluyor mouseu hareket ettirincede aynı yerden dıt diye ses geliyor sizce nedeni nedir
Geri