Selamlar. Gamepower kizaruyu yaklaşık 4 5 ay dır kullanıyorum ancak bir anda mikrofonum gitti ışığı yanmıyor üstelik aygıtlar da da hoparlör olarak gösteriyor yardımcı olabilirmisiniz
Merhabalar ben lenovo ideapad gaming 3 kullanıcısıyım yayın yapmak istiyordum internet değerlerime baktım ve yapabilecek değerlerimin olduğunu söylediler ama yayını açınca kare kaybı başladı %80 %90 gibi rakamlar gördüm yayına droplar girdi yükleniyor imleci gelmeye başladı yayına donanımsal bir...
Black friday de laptop fiyatları düşermi almayı düşünüyorum üstelik 10-12k civarı bi bütcem var sizce hangi laptop işime yarar render ve oyun için kullanıcam yeni jenerasyon oyun oynayacağım ona uygun olursa sevinirim
Arkadaşalar 10000-12000Tl civarı bi bütcem var ekran benim için çok önemli tasarım ve edit yoğunluklu ve yeni nesil oyunlar oynayacağım yardım ederseniz çok sevinirim önceki bakdıklarımın hepsi kalkmış satışdan :(
Arkadaşlar xbox series s fiyatı açıklanmış bende laptop bütçesini kısıyım xbox da alayım dedim 4500Tl ye çizim için laptop önerir misiniz? birde arada lol oynayacağım en fazla 5000 e esnetebilirim bütçemi
Arkadaşlar 9000Tl bütçem var hangi laptobu önerir misiniz? vatan mediamarkt veya teknosadan alacağım ona göre bir laptop önerirseniz mutlu olurum birde yeni jenerasyonları oynamak istiyorum mafia 1 remake cyberpunk gibi bide çizimler yapacağım okul gereği